Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Valy Boghean & Band concertează în această seară la Strikers Suceava din Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strikers Suceava din Iulius Mall Suceava va găzdui în această seară, de la ora 21.30, un concert cu Valentin Boghean & Band.

Valentin Boghean este unul dintre cei mai talentaţi muzicieni și cântăreți din Republica Moldova. În afară de vocea lui specială, el este şi un maestru al instrumentelor de suflat: trompetă, saxofon, flaut, tilincă, caval, taragot, duduk, cimpoi, clarinet. De asemenea, cântă la chitară clasică și chitară bass. Sucevenii care vor să-l vadă pot suna pentru rezervări la 0756 094 336 sau 0746 359 519.

Potrivit organizatorilor, „pentru cei care nu-l ştiu deja pe Valy din perioada în care a colaborat cu Mircea Rusu Band sau din desele apariţii la televiziunile de peste Prut, am dori să vă spunem numai că orice spectacol al său este o experienţă unică, o pledoarie pentru muzică live, deoarece în afara talentului său de necontestat în folosirea multor instrumente, protagonistul este un mare interpret, dăruind spectatorilor momente speciale de trăire sufletească”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Valentin Boghean s-a născut pe 21 septembrie 1977, în satul Bumbăta, Raionul Ungheni, Republica Moldova. Este mezinul familiei Boghean, cel de-al paisprezecelea copil. După cum mărturisea muzicianul însuşi într-un interviu, „cei din familia Boghean sunt născuţi cu muzica în sânge”, mama şi tata cântă, iar şapte dintre copiii familiei sunt muzicieni profesionişti. Valentin, deşi a absolvit doar Şcoala de muzică de la Corneşti, Ungheni, clasa trompetă, a „învăţat la facultăţi” împreună cu fraţii şi surorile, cizelându-şi talentul şi „îmblânzind cu dragoste” numeroase instrumente, „umblând” la şcoala nesecatului izvor – cel al folclorului autentic.
Dacă Valentin Boghean nu a căutat niciodată celebritatea, pe bună dreptate că

celebritatea a avut suficiente motive să-l găsească pe el - deşi afirmă că nu s-au cunoscut niciodată. „Eu mă tem de astfel de laude şi nu ştiu cum e să fii celebru. Nu caut celebritatea, deoarece nu o consider o virtute. În Republica Moldova, în cazul în care aici există vedete şi showbiz, eu cu siguranţă nu fac parte din acest grup, ci sunt din altă gaşcă. Despre mine pot spune doar că sunt un om simplu de la sat, iar acolo nimeni nu are nevoie de asta, fiindcă sensul vieţii se regăseşte în micile bucurii oferite de natură”, mărturisea Valentin.

„Cei care se vor obosi să caute pe internet câteva din piesele interpretate de Valy îşi vor dori să-l vadă în direct, mai ales că imaginile nu poartă cu ele atmosfera unui concert live. Vă asigurăm că merită să vă întâlniţi cu oameni care fac muzică relativ modernă folosindu-se de modele muzicale rămase de la străbuni, iar ocazia oferită sucevenilor de a-l revedea pe Paul Arva nu poate fi decât un motiv în plus pentru a merge la concert”, au mai transmis organizatorii concertului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Valy Boghean & Band concertează în această seară la Strikers Suceava din Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valy Boghean & Band concertează în această seară la Strikers Suceava din Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte