Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un judecător beton a fost castrat ca un clapon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cum se ştie de vreo săptămână, şi-a mai turtit fesul un magistrat din Moldova noastră. De data asta, este vorba de unul mare cât un caşalot şi având o celebritate la fel de infectă ca a clanurilor de interlopi cu care se pare că era la cataramă. L-am mai avut client în rubrica noastră, l-am mai pomenit, dar fără a-i pronunţa numele.

Azi o putem face. Îl cheamă Dan Anton şi, până la arestare, a fost judecător la Curtea de Apel din Iaşi, oraş care va fi desemnat – conform meritelor pe care le arată în mod constant - capitală culturală a infracţiunii europene.

Anton - se credea un tip beton! - a fost prins în traistă cu nişte mâţe care mieunau foarte tare. Reiese că insul dezvoltase, împreună cu mari combinatori de peste Prut, o reţea perfectă a răului. Ca un vrednic păianjen bugetar, el ţesuse o pânză nocivă, care includea persoane din guvern, bancheri, oameni de afaceri, vameşi şi chiar medici. Până şi numele fostului premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, apare în discuţiile purtate de judecătorul Anton, cel castrat ca un clapon.

Faima lui Anton se întinsese ca râia, legenda spunând despre el că poate aranja orice proces în justiţie, chiar dacă nu pica dosarul la el, ci la un coleg de-al lui. Influenţa îi era uriaşă şi ea va putea fi măsurată corect doar după săpături intense de-ale organelor de investigaţie. Dar, pentru că am şi eu experienţă în preţăluirea capacităţilor infracţionale, îl suspectez pe Anton că era uns cu nişte alifii produse de serviciile de informaţii de peste Prut. Nu cred că mă înşel cu acest Anton, cel cu faţă de bufon, cum nu m-am înşelat nici cu alţii.

Ajungem acum la partea cea mai gravă. În mod normal, toate sentinţele date de Anton, în calitate de judecător, dar şi de alţii ca el, ar trebui anulate de urgenţă. Toate procesele în care acest soi regretabil de fiinţă a judecat ar trebuie repuse pe rol, tocmai fiindcă s-a văzut ce hram poartă.

Când mă uit la asemenea inşi, regret doar că membrii clanului Corduneanu nu au absolvit dreptul, ca să profeseze şi ei ca judecători.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un judecător beton a fost castrat ca un clapon.
 Vizualizări articol: 1877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Un judecător beton a fost castrat ca un clapon4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte