Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă finalizată

Contrabandist trimis în judecată pentru un transport de ţigări de acum aproape doi ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Straja a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă în formă agravantă”, fapta fiind comisă tocmai în ianuarie 2014. Inculpatul, Dorinel Juravle, va răspunde în instanţă pentru un prejudiciu imputat de peste 50.000 de lei.

Pe 18 ianuarie 2014, arată procurorii, lucrătorii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, aflaţi în misiune de serviciu pe fâşia de frontieră a României, au identificat, la 1.500 de metri de graniţă, în zona comunei Straja, un bărbat suspect care nu îşi putea justifica prezenţa în zonă. Respectivul, Dorinel Juravle, a recunoscut ulterior că a preluat, deţinut şi transportat, pe teritoriul României, 10 cutii cu ţigări, provenite de contrabandă. Acesta ascunsese ţigările înainte de a fi prins, într-o zonă de pădure.    

„Juravle Dorinel a condus organele de poliţie într-o zonă împădurită, aflată la o distanţă de aproximativ 2,5 km de comuna Straja, fiind identificate trei colete, ambalate în folie neagră, prevăzute cu şase chingi din material textil. De asemenea, la faţa locului a fost identificată şi o staţie de emisie-recepţie, folosită de autor  pentru a ţine legătura cu o persoană care asigura paza. Cele trei colete cu ţigarete au fost transportate la sediul S.P.F. Brodina şi, în urma analizării acestora, s-a constatat că, în interiorul acestora, se aflau alte 10 colete, ce conţineau, în total, 5.000 pachete ţigarete de contrabandă marca Viceroy, cu timbru fiscal eliberat de autorităţile ucrainene”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

Prejudiciul produs prin neachitarea valorii în vamă a taxelor, accizelor şi TVA se ridică la suma de 54.494 de lei, au precizat anchetatorii. 

Procesul în care inculpatul va fi judecat pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă în formă agravantă” îşi va consuma prima parte la Judecătoria Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist trimis în judecată pentru un transport de ţigări de acum aproape doi ani.
 Vizualizări articol: 1867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contrabandist trimis în judecată pentru un transport de ţigări de acum aproape doi ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte