Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Aberant

Două străzi intens circulate din centrul Sucevei, închise abuziv pentru un racord de apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de suceveni care au avut de dus sau de luat copiii de la Şcoala Nr. 1, din centrul Sucevei, au avut neplăcuta surpriză să constate că toate căile de acces către respectiva unitate de învăţământ sunt blocate, fără ca lucrările din zonă să justifice o asemenea măsură.

Mai exact, atât strada Tudor Vladimirescu a fost închisă de la un capăt la celălalt, cât şi strada Samuil Isopescul, pe porţiunea care trece prin faţa liceului cu acelaşi nume şi până în faţa Şcolii Gimnaziale Nr. 1.

Măsura luată de muncitorii care executau un racord de apă, în cadrul lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă-canal, gestionate de firma Pfeiffer, nu le-a mai dat posibilitatea să ajungă acasă celor care locuiesc în zonele respective, nici să plece de acolo cu autoturismele.

Asta chiar de lucrarea executată de ei, o săpătură în zona intersecţiei străzii Tudor Vladimirescu cu Tipografiei, nu afecta întreaga zonă carosabilă, încât autoturismele puteau trece lesne pe lângă groapă.

Pentru protejarea muncitorilor care aveau de trecut pe lângă groapă se putea pune un gard metalic mobil, nu să se închidă cele două străzi intens circulate, ceea ce a dus la o aglomerare mai mare a traficului rutier în zona centrală, pe străzile adiacente.

Mai mult, lucrarea este avizată de Primăria Suceava, dar nu şi închiderea celor două străzi, de care nu se ştia nimic ieri, la amiază, când străzile erau blocate deja de câteva ore. În caz de închiderea temporară a străzilor Tudor Vladimirescu şi Samuil Isopescul (parţial) a fost avizată de Poliţia Rutieră, măsura nu a mai fost anunţată şi către municipalitate, aşa cum ar fi fost normal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două străzi intens circulate din centrul Sucevei, închise abuziv pentru un racord de apă.
 Vizualizări articol: 2683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două străzi intens circulate din centrul Sucevei, închise abuziv pentru un racord de apă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte