Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activităţi

Competiţie de şah, demonstraţii de talent, lecţii de dans, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava, agenda din acest sfârşit de săptămână include evenimente care îmbogăţesc timpul liber al sucevenilor. Astăzi, de la ora 21.30, sucevenii sunt aşteptaţi la Strikers Club, acolo unde vor concerta Valentin Boghean & Band. Cei care vor să se bucure de o seară specială, în compania muzicii de calitate, sunt aşteptaţi la concertul unuia dintre cei mai talentaţi muzicieni şi cântăreţi din Republica Moldova, care, pe lângă vocea lui deosebită, este şi un om orchestră. Mâine, în sala de conferinţe a Iulius Mall Suceava, de la ora 9.30, se desfăşoară un concurs de şah dedicat prichindeilor. Organizat de Palatul Copiilor, evenimentul îşi propune să promoveze sportul minţii în rândul celor mici şi să pună în valoare abilităţile celor care au descoperit această activitate în cadrul instituţiei.

Cei pasionaţi de mutările pe tabla de şah vor concura alături de alţi copii talentaţi şi vor fi premiaţi pentru rezultatele lor.

Tot mâine, de la ora 18.00, la Iulius Mall va avea loc finala concursului „Sucevenii au Talent”. Pe scenă vor urca 15 finalişti, care au impresionat juriul şi publicul cu numerele lor originale. O iniţiativă a Clubului de Marketing din cadrul Asociaţiei de Cooperare Cultural Educațională Suceava, evenimentul face cunoscute talentele Sucevei, fiind ocazia de a ieşi din anonimat şi de a împărtăşi pasiunea lor publicului larg.

Prima zi din luna noiembrie este dedicată dansului. Duminică, de la ora 17.00, clienţii Iulius Mall Suceava primesc o nouă invitaţie ritmată. Cei care adoră să se mişte în pas de dans vor avea şansa să înveţe stiluri latino. Iniţiaţi, începători sau simpli curioşi vor fi ghidaţi de profesioniştii Salsa Family, la parterul Iulius Mall, în minunata lume a dansurilor caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Până pe 1 noiembrie, sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei din Iulius Mall Suceava îţi acordă şansa de a câştiga premii distractive. Cei mai norocoşi trei clienţi vor primi câte un smartphone Samsung S6 Edge, iar alţi trei vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor de a merge la cumpărături cu experienţe la înălţime, câştigând câte un zbor de agrement, alături de alţi doi prieteni. În plus, zilnic, Iulius Mall oferă sute de premii pe loc: bilete la Escalada Parc Gura Humorului, căni termos, mape, strick-uri de memorie USB, pături cu mâneci şi băuturi răcoritoare. Mai mult, pe 30 şi 31 octombrie, printre premiile instant se vor număra şi cele cu tematică de Halloween: decoraţiuni, turtă dulce sau brioşe decorate cu elemente specifice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Competiţie de şah, demonstraţii de talent, lecţii de dans, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Competiţie de şah, demonstraţii de talent, lecţii de dans, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte