Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni

Spectacole şi daruri pentru copiii cu dizabilităţi, de Moş Nicolae

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa Mobilă Fălticeni va organiza astăzi, 5 decembrie, de la ora 10:00, o acţiune cu tema „Aşteptându-l pe Moş Nicolae’’, acţiune ce se va desfăşura la sediul echipei mobile, din str. Aleea Căminului, nr. 2.

Vor participa atât copii cu dizabilităţi, cât şi copii cu părinţi plecaţi la muncă în străinătate. Ambele categorii de copii fac parte din grupul ţintă al echipei mobile, echipă care, împreună cu părinţii sau reprezentanţii legali ai copiilor, doresc integrarea copiilor cu handicap în colectivitate şi creşterea nivelului acceptării lor în societate. Activitatea cu copiii va începe cu un atelier de lucru, la care vor participa şi părinţii, alături de copii. În partea a doua a acţiunii, se vor organiza jocuri distractive, menite să dezvolte capacităţile de comunicare şi relaţionare între copii.

Copiii vor primi cadouri din partea sponsorilor: SC Simos Com SRL Fălticeni, SC Pâine la Larisa SRL Fălticeni şi SC Botuşanu Com SRL Fălticeni.

 

„Ceea ce ne deosebeşte, ne apropie”

Chiar în ziua de Moş Nicolae, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, prin Echipa Mobilă Gura Humorului şi Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate ,,Laurenţia Ulici”, tot din Humor, va organiza, începând cu ora 10:00, acţiunea intitulată simbolic „Ceea ce ne deosebeşte, ne apropie”. Protagoniştii acţiunii sunt copiii cu dizabilităţi instituţionalizaţi şi cei cu dizabilităţi din Gura Humorului şi localităţile limitrofe, precum şi părinţii acestora.

Copiii şi părinţii vor lucra împreună colaje şi desene, vor colinda şi îl vor aştepta pe Moş Nicolae. Parteneri la această activitate sunt un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială din comuna Stulpicani, însoţiţi de profesoara Cornelia Turcov, consilier educativ, şi profesoara Ana Maria Şutac. Elevii vor oferi daruri copiilor cu dizabilităţi şi-i vor încânta cu frumuseţea costumelor populare şi a colindelor de iarnă.

 

Daruri pentru copii, cu sprijinul sponsorilor

Moş Nicolae le va împărţii copiilor cadouri, prin bunăvoinţa societăţii Artimar Com SRL şi Asociaţia ,,Centrul Cultural Bucovart” din Gura Humorului, colectivul clasei a X-a K şi elevii de la clasa a XII-a A Iulia Boca, Diana Grosariu, Loredana Poenariu, Ionuţ Misceac, Alexandru Popovici şi Ioana Ştefăroi, de la Colegiul ,,Alexandru cel Bun” din Humor. În organizarea acestei activităţi, s-au implicat şi familia Ghiorghiţanu din Gura Humorului, Elena Raduţ, din aceeaşi localitate, şi elevii Alin Jucan şi Dumitru Tăuceanu, coordonaţi de profesoara Rodica Creţ, de la Centrul de Incluziune Şcolară ,,Sf. Andrei” din Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacole şi daruri pentru copiii cu dizabilităţi, de Moş Nicolae.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacole şi daruri pentru copiii cu dizabilităţi, de Moş Nicolae5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei