Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie electorală

Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu peste 200 de suceveni din Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, s-a întâlnit cu peste 200 de locuitori ai cartierului sucevean Iţcani, cărora le-a explicat proiectele pe care le va susţine în calitate de viitor parlamentar. În discuţiile avute cu locuitorii cartierului Iţcani, Gheorghe Flutur a explicat de ce este important pentru Suceava să fie capitala unei regiuni. Flutur a arătat că în Moldova trebuie să existe o regiune cu capitala la Suceava şi o altă regiune cu capitala la Iaşi. „Suceava, capitală de regiune înseamnă şi mai multe locuri de muncă, înseamnă investiţii, înseamnă un spital regional, o universitate puternică, înseamnă aeroport şi multe altele”, a declarat candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava. Gheorghe Flutur i-a solicitat din nou premierului Victor Ponta şi Guvernului USL să deblocheze investiţile pentru ruta ocolitoare a Sucevei, având în vedere că locuitorii din Iţcani sunt direct afectați de traficul greu, precum şi fondurile pentru spital, aeroport, şi pentru Centrul Cultural Bucovina.

Flutur a arătat că în Iţcani sunt necesare investiţii în străzi, trotuare, reţele de apă şi canalizare, precum şi reabilitarea gării din acest cartier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu peste 200 de suceveni din Iţcani.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Gheorghe Flutur s-a întâlnit cu peste 200 de suceveni din Iţcani3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aceleasi gogosi electorale trimis de
( 5 dec 2012, 13:53:45
Numai 200 de suceveni?Eu credeam ca vor fi 2000-20.000.Iar a venit cu capitala de regiune.Acesta este un subiect care este de viitor.Nu domnul Flutur va decide care vor fi regiunile tarii.va fi un proces indelungat si laborios.Aici vor lucra echipe de experti care vor stabili formula optima.Se vor face de asemenea referendumuri.E un proces de durata.Ce se profileaza va fi o impartire in opt regiuni,cele care sunt acuma regiunile de dezvoltare.Suceava face parte din parte din regiunea istorică Moldova: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.Capitala e normal sa fie la Iasi.Ce vrea domnul Flutur nu inteleg.Peste ce regiune vrea el sa fie Suceava capitala?Habar n-am.
2.   Soseaua de centura trimis de
( 5 dec 2012, 13:57:03
La Soseaua de centura-s-au vazut urmatoarele:-Trebuia terminata in 2011;in 2011 firma SC Colas a lucrat pe banii ei,nu a primit nici un ban de la Flutur;Finantarea a fost semnata de MInisterul transporturilor pana in 2014 de Anca Boagiu;oprirea finanţării la construcţia şoselei de centură a municipiului Suceava a fost făcută din vremea guvernelor Boc şi Ungureanu;Gheorghe Flutur face acum poze cu o lucrare oprită, dar că finanţarea acestei lucrări a fost sistată de guvernele Boc şi Ungureanu pentru că devenise mult prea scumpă;cei care au permis creşterea cu 62 % a preţului construcţiei rutei ocolitoare a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, vor trebui să dea socoteală, La 12,84 de kilometri cu o bandă pe sens costul se ridică la 6,61 milioane de euro pe kilometru, preţ comparabil pentru construcţia unui kilometru de autostradă în ţările normale.

3.   Soseaua de centura trimis de
( 5 dec 2012, 13:59:29
Domnul Flutur si-a inceput campania electorala in forta.Pe soseaua de centura.
A ingenunchiat,a sarutat pamantul si a zis cu ochii in lacrimi:din cauza USL nu am putut termina soseaua,acest copil scump al sufletului meu.Au taiat fondurile.Daca ramaneam eu la CJ acuma soseaua zambea voioasa la soare,serpuia in ritm de samba printre colinele bucovinene.Domnule Flutur,chair credeti ca puteti prosti electoratul cu minciunile d-voastra?Uite ca a venit premierul Romaniei la Suceava si v-a contrazis.. Ponta a declarat că guvernul pe care-l conduce a făcut plăți de 77 de milioane de lei pentru lucrările efectuate la ruta ocolitoare a Sucevei precizând că în bugetul pe anul viitor vor fi prinse alte 68-70 de milioane de lei necesare pentru finalizarea investiției.

4.   Aeroportul Salcea trimis de
( 5 dec 2012, 14:09:05
CJ actual a achizitionat pe 16.11.12 un hectar de teren pentru balizaj la aeroport.CJ Suceava a lansat în luna octombrie licitaţiile pentru modernizarea Aeroportului Suceava, iar în 7 decembrie urmează să fie selectată firma care va executa lucrările.Aeroportul Suceava este primul care se modernizează prin POS Transporturi.

5.   Bancuri cu aeroportul Suceava trimis de
( 5 dec 2012, 14:15:13
Domnul Flutur & Company au lansat petarda ca Relu Fenechiu si Cristian Adomnitei au furat banii de la aeroportul Suceava.Alt postac PDL a zis ca banii i-a furat Antonescu si i-a dus la Teleorman.Vin si eu cu urmatoarea petarda pentru a vedea cum poate fi influientata populatia:
Adevarata problema a acestui aeroport nu este nici marimea pistei,nici turnul de control,nici sistemul de balizaj.Este problema ciorilor care sunt un pericol pentru aeronave.Domnul Flutur are un proiect european de 20 milioane euro pentru rezolvarea problemei.Se vor folosi trei metode.Metoda vanatorului Cucu:Ochesc ţinta, dar aştept permisiunea de a trage de la turnul de control ne-a explicat Florin Cucu, suceveanul care a lăsat şoferia pentru un job cu mai multă adrenalină şi mai bine plătit.Şase câini Border Collie, folosiţi în Scoţia pentru a păzi turmele de oi, sunt şi ei „angajaţi” de frunte pe aeroport si au legitimatie de membrii PDL."Se intentioneaza achizitionarea catorva tunuri cu propan, care vor fi folosite pentru alungarea pasarilor si a membrilor USL de pe aeroport.Pe langa aceste noi achizitii, aeroportul foloseste difuzoare puternice cu diferite zgomote preinregistrate, montate pe masini, care circula pe pista inaintea de decolarea sau aterizarea avioanelor si care contin slogane precum Traiasca Flutur ,Traiasca Basescu,Traiasca PDL.
6.   Catre HERROBERSTGRUPPENFUHRER trimis de
( 5 dec 2012, 15:28:23
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,frat nebun de legat.Folosesti un limbaj infect.Vorbesit de inmormantarea mea la groapa de gunoi deci vrei sa ma omori in stil legionar si fascist.Dai poezii din lideri legionari."Singurul deținător a fost H. HImmler, inițiatorul SOLUȚIEI FINALE."asta ai zis in al comentariu in acest ziar .vad ca Monitorul permite asemenea aberatii fasciste legionare hitleriste.Te dau la Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului (MCA) si ziarul Monitorul il acuz de antisemitism si de fascism.
7.   Catre ziarul Monitorul trimis de
( 5 dec 2012, 16:31:55
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
Acest punct este in regulamentul d-voastra.HERROBERSTGRUPPENFUHRER incalca toate aceste reguli folosind un limbaj injurios,antisemit,xenofob,ras si fascist.Insasi ID-ul lui este fascist.De ce permiteti aceste lucruri?
8.   * trimis de
( 5 dec 2012, 19:34:15
marsupiul politic actual supraponderal şi orb
camuflează triumful imaginaţiei asupra logicii
eu (un mic social-democrat ) pot,doar,să sorb
injurii ( din cupa Presei ) prin tot mai mici orificii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei