Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sesizare

Sanda-Maria Ardeleanu: Candidatul Ștefan Alexandru Băișanu continuă sa încalce legea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă pentru încă un mandat în Colegiul nr. 1 Suceava, a anunţat că Ștefan Alexandru Băișanu, contracandidatul ei de la USL, încalcă legea atunci când își promovează imaginea pe panourile LED din municipiul Suceava. Sanda-Maria Ardeleanu a făcut referire la Articolul 39 alin. 7 din Legea 35/2008 prin care sunt interzise afișele electorale care combină culorile într-o succesiune ce reproduce drapelul României sau ale altui stat. Ardeleanu a explicat că potrivit legii, afişul electoral este definit a fi apel, declarație, fotografie sau alt material sub formă tipărită, inclusiv spoturile electorale video.

Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava a precizat că a depus o contestaţie la Biroul Electoral Județean, solicitând retragerea de pe panourile LED de pe raza acestui colegiu a spoturilor electorale care îl înfățișează pe Ștefan Alexandru Băişanu lângă drapelul României.

„Mă întreb de ce crede contracandidatul meu că merită să ajungă în Parlament pentru a iniția legi din moment ce acesta nu este în stare să le respecte pe cele deja existente. Fac un apel către domnul Ștefan Alexandru Băișanu ca pe acest final de campanie să arate respect față de suceveni respectând legea”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu: Candidatul Ștefan Alexandru Băișanu continuă sa încalce legea.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
Sanda-Maria Ardeleanu: Candidatul Ștefan Alexandru Băișanu continuă sa încalce legea3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai tanti trimis de
( 5 dec 2012, 13:23:51
poate ca este adevarat ce spui dar retrage-te la catedra . in Parlament ai facut act de prezenta timp de 4 ani.
2.   Stimata doamna trimis de
( 5 dec 2012, 13:47:07
Stimata doamna,decat sa veniti cu prostioare de doi lei mai bine ati explica de ce ati votat asumarea legii invatamantului prin asumarea raspunderii si nu ati trecut-o in dezbaterea parlamentului si a societatii civile?De ce ati ridicat ambele maini cand Basescu a amasacrat salariile bugetarilor(respectiv profesorilor)si pensiile ?De ce Universitatea Suceava a fost declasificata pe ultimul nivel conform unei legislatii aberante?De ce la campusul de la Moara (unde terenul a fost obtinut sub guvernul Tariceanu)nu ati pus o caramida macar?Astea sunt problemele cetatenilor,nu sa veniti cu prostioare de doi lei cu culori cu succesiune browniana.
3.   Ce face guvernul USL trimis de
( 5 dec 2012, 14:22:12
Un număr de aproximativ 25.500 de bugetari din judeţul Suceava au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie 2012, conform Ordonanţei de Urgenţă a guvernului Ponta privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale, a anunțat marți prefectul Florin Sinescu. El a arătat că având în vedere faptul că salariile şi alte drepturi de care beneficiază angajaţii din sectorul bugetar au fost diminuate în anul 2010 cu 25%, guvernul Ponta a decis ca salariaţii din sectorul bugetar să recupereze aceste diminuări în două tranşe. Respectiv cu 8% începând cu 1 iunie 2012 şi cu 7,4% începând cu 1 decembrie 2012 .

3.1  RE: Ce face guvernul USL trimis de
( 5 dec 2012, 14:35:33
Draga, RADU! Mai sunt inca 3 zile pana la alegeri, astfel incat te rog abtine-te in a mai face afirmatii semidocte. Toti care te citesc ar putea trage concluzia eronata ca toti USL-istii sunt tampiti. Nu e departe de adevar, dar sper ca se vor impune cei 0,01%! Pe doamna din poza o cunoaste multa lume si stim cu totii ca nu a facut absolut nimic, nici pentru Suceava si nici pentru universitate. De asemenea stim ca nici domnul Baisanu nu va face mare lucru, dar inca trag nadejde ca poate nu o sara asa repede cu amandoua manutele la taieri salariale si de pensii.

PS: Cat il priveste pe domnul colonel, desi in legiunea Arhanghelului Mihail gradul maxim era de capitan (sic!), ma gandesc ca poate nu mai are tupeu si astazi sa invoce mizeria legionara, care nu a fost altceva decat un cancer pt Romania interbelica! Si vreau sa-i comunic ca ma bucur ca niste jandarmi au avut curajul si taria de al strange de gat pe Corneliu Zieliński la momentul potrivit! Din pacate pt executarea lui Antonescu si Sima, saracii oameni au mai avut de indurat inca 1 deceniu!
3.2  RE: Ce face guvernul USL trimis de
( 5 dec 2012, 15:40:14
Nu sunt ovrei, ci crestin-ortodox exact ca si tizul tau Corneliu Zelea, dar decat sa fiu frate cu un crestin antisemit si rasist, prefer sa imi impart painea cu un ovrei, fie el si smecheros! Cum poti sa te pretinzi crestin si sa doresti moartea aproapelui? Ce fel de crestinism e asta? Iar daca dupa moartea lui Zelea Codreanu nu au stiut unii cum sa-i imparta "munca" si uite asa au luat nascare alti parveniti precum Sima, asta nu ma mai priveste, pentru mine toti sunt o apa si-un pamant.

PS. asa ca fapt divers, Zelea a fost si el un mic traseist de colegii, adicalea a schimbat si el vreo doua colegii electorale, ca domana Udrealaughing
4.   Catre ziarul Monitorul trimis de
( 5 dec 2012, 16:31:09
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
Acest punct este in regulamentul d-voastra.HERROBERSTGRUPPENFUHRER incalca toate aceste reguli folosind un limbaj injurios,antisemit,xenofob,ras si fascist.Insasi ID-ul lui este fascist.De ce permiteti aceste lucruri?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei