Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reclamaţie

Scandalagiu într-o benzinărie, tratat suspect de rezervat de poliţiştii chemaţi să-l calmeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi poliţişti chemaţi să intervină la o benzinărie din oraşul Milişăuţi, unde un localnic făcea scandal, au acţionat într-un mod cât se poate de timid, care a stârnit nemulţumirea personalului şi a administratorului unităţii. Oamenii în uniformă au purtat o scurtă discuţie cu bărbatul vizibil recalcitrant, după care au plecat, deşi acesta din urmă a rămas la faţa locului, spre disperarea personalului benzinăriei. 

S-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 23.45, după ce un apel la 112 a anunţat Poliţia oraşului Milişăuţi că o persoană face scandal la benzinăria din localitate.

 

„Poliţiştii au plecat, au zis că merg la sora lui, să o aducă, că doar ea poate să-l liniştească”

După cum arată şi imaginile surprinse de camerele video în prealabil, un bărbat, identificat în persoana lui Dragoş Viţega, în vârstă de 38 de ani, din Milişăuţi, a spart un geam de la benzinărie, a dat cu piciorul într-un tomberon şi a adresat insulte şi injurii personalului unităţii. El nu ar fi la primul incident de acest gen la benzinărie, fiind considerat foarte violent atunci când consumă alcool. La un moment dat, pe imaginile video apar doi poliţişti care discută cu bărbatul recalcitrant. Halucinant pentru personalul de la benzinărie este abia ceea ce urmează. Ambii poliţişti au plecat, iar bărbatul care a provocat distrugeri şi a proferat ameninţări rămâne la faţa locului. Ulterior, după aproximativ 15 minute, poliţiştii revin, când suspectul deja nu mai era în zonă.    

Plecarea celor doi agenţi de la faţa locului este cel puţin neinspirată, având în vedere că angajatele care au sunat la 112 erau terorizate.

„Domnii poliţişti au încercat să-l liniştească, i-au spus că fetele de la benzinărie nu au nimic cu el. El (n.r. - Dragoş Viţega) a vorbit foarte urât cu poliţiştii, i-a înjurat, a spus cuvinte foarte urâte. Poliţiştii apoi au plecat, au zis că merg la sora lui, să o aducă, că doar ea poate să-l liniştească”, este declaraţia şocantă a uneia dintre angajatele societăţii, declaraţie susţinută de ce se vede pe imaginile video.   

 

Trei amenzi şi un doar penal pentru scandalagiu

Dacă intervenţia de la faţa locului nu prea are multe în comun cu fermitatea de care ar trebui să dea dovadă poliţia, măsurile luate ulterior au fost destul de aspre. Dragoş Viţega a fost sancţionat cu trei amenzi şi i s-a întocmit şi dosar penal.

Conform inspectorului principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, „cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu trei amenzi în baza Legii 61/1991 pentru scandal, proferare de cuvinte jignitoare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, cauza a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, ocazie cu care procurorii au decis ca cercetările să fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”.

El a mai precizat că „modul de gestionare a acestui conflict din partea celor doi agenţi de poliţie ajunşi la faţa locului urmează a fi analizat la nivelul IPJ Suceava”.

Mai trebuie spus că în luna martie a acestui an, în campania electorală pentru alegerile locale, Dragoş Viţega a fost cercetat penal pentru infracţiunea de „lovire şi alte violenţe”, după ce l-ar fi agresat pe viceprimarul de atunci din Milişăuţi, Mircea Popescu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandalagiu într-o benzinărie, tratat suspect de rezervat de poliţiştii chemaţi să-l calmeze.
 Vizualizări articol: 2914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Scandalagiu într-o benzinărie, tratat suspect de rezervat de poliţiştii chemaţi să-l calmeze5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 5 dec 2012, 12:16:30
Un fel de zmeu!nu are cine sa il linisteasca?
2.   Pai nu prea are nimeni chef sa se complice cu un . trimis de
( 5 dec 2012, 13:15:21
ce credeti ca militianul ala e ninja? daca il lovea pe berbec dadea cu subsemnatul, decit sa o i-a in bot si sa stea prin spital mai bine da cu subsemnatul la sefi si gata! de pistol nu poate fi vorba........ala e asa la vrajeala......patronachele ala cu benzinaria sa-si angajeze oameni de paza nu sa stea si sa majoreze toata ziua preturile la pompa!!
Si la ce salarii au se merita sa o iei in bot! cred ca nu!!!
parchetul de ce nu l-a retinut pe berbec!!!
3.   ... trimis de
( 5 dec 2012, 13:29:48
Mentalitatea ta au avut-o si politistii!de asta ca sa calmeze scandalagiul au apelat la sora acestuia!profesionalism si seriozitate!el nu e la prima abatere,nici la ultima!daca il prindeau militienii lui nea Nicu acu ceva ani in urma facand pe superman,iti zic eu ca ori era inchis,ori era mielusel!pentru unii,chiar nu exista vorba buna,decat cu parul!
4.   Politzia trimis de
( 5 dec 2012, 17:04:50
credetzi ca politzaii de unde mananca ? de unde-si fac vile? pe ce-si cumpara masini? cica le-ar fi scazut salariile..........
5.   Pt TRACTORIST da tractorist nu gluma trimis de
( 5 dec 2012, 18:36:15
Vorbise un tractorist adevarat..........sa intelegem ca politistii isi fac vile de la un rapan , un jegos din asta care face scandal intr-o rahata de benzinarie...........ma cretinule se cunoaste ca ai o clasa mai putin ca trenu........probabil dormi numai in tractor......mai du-te nitel in lume!!!!!!!!!
6.   Pentru necretinul de FOXMAN trimis de
( 6 dec 2012, 17:03:41
mai colegule noroc de astia ca matale care sunt tare scoliti de catre parinti acasa eu nici macar tractor nu am dar imi doresc foarte mult de dormit nu dorm deloc .. asta e . scoala nu am ca la mine nu e nevoie oricum sarbatori placute iti doresc si numai bine pote cresti nitel mai mare si inveti sa te exprimi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei