Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Până pe 21 decembrie

Fălticenenii pot depune cereri pentru atribuirea locurilor de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deţinătorii de autovehicule, cu masa autorizată de până la 3,5 tone, pot depune până pe 21 decembrie 2012 cereri pentru atribuirea locurilor de parcare din municipiul Fălticeni în parcările de reşedinţă.

Potrivit procedurii de atribuire/licitaţie a locurilor de parcare de reşedinţă, solicitanţii vor depune la Primăria municipiului Fălticeni următoarele documente: cerere, documente privind domiciliul (copie B.I./C.I., actul de proprietate/folosinţă a apartamentului: vânzare – cumpărare, donaţie, închiriere etc.), copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului deţinut în proprietate sau în folosinţă, documente privind dreptul de folosinţă a autovehiculului: contract de leasing, contract de comodat, după caz, dovada achitării la zi a impozitelor şi taxelor locale, a amenzilor şi a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari.

Primarul Gheorghe Cătălin Coman, a precizat: “Atribuirea se va face în baza Regulamentului de atribuire a locurilor de parcare în municipiul Fălticeni, aprobat de Consiliul Local Fălticeni în data de 28 noiembrie 2012. Cererile se depun la registratura Primăriei Fălticeni până pe data de 21 decembrie 2012. Parcările de reşedinţă vor fi destinate utilizării de către proprietarii/locatarii imobilelor, între orele 15.00 - 08.00. În parcările de reşedinţă se vor atribui locuri de parcare numai proprietarilor/deţinătorilor de autovehicule cu masa maxim autorizată de până la 3,5 tone”.

Procedura de atribuire/licitaţie se va realiza de o comisie constituită prin dispoziţia primarului municipiului Fălticeni, pe asociaţii de proprietari. Tariful stabilit pentru un loc de parcare este de 120 de lei/an/loc de parcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii pot depune cereri pentru atribuirea locurilor de parcare.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fălticenenii pot depune cereri pentru atribuirea locurilor de parcare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei