Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salarii

25.500 de bugetari suceveni au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de aproximativ 25.500 de bugetari din judeţul Suceava au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie 2012, conform Ordonanţei de Urgenţă nr.19 din 16 mai 2012 privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale, a anunțat marți prefectul Florin Sinescu.

El a arătat că, având în vedere faptul că salariile şi alte drepturi de care beneficiază angajaţii din sectorul bugetar au fost diminuate în anul 2010 cu 25%, iar în anul 2011 s-a aprobat recuperarea parţială, Guvernul Ponta a decis ca salariaţii din sectorul bugetar să recupereze aceste diminuări în două tranşe.

Potrivit Ordonanţei de urgenţă privind aprobarea unor măsuri pentru recuperarea reducerilor salariale, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de bază, salariilor funcţiei de bază/indemnizaţiilor de încadrare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se majorează în două etape, respectiv cu 8% începând cu 1 iunie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna mai 2012 şi cu 7,4% începând cu 1 decembrie 2012 faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012.

„Efortul bugetar pentru reîntregirea salariilor celor peste 25.000 de bugetari din judeţul nostru cu cea de-a doua tranşă va fi de aproximativ 3,5 milioane de lei lunar. Astfel, începând cu 1 decembrie 2012 se dublează suma lunară necesară recuperărilor reducerilor salariale pentru salariaţii suceveni din sistemul de stat“, a declarat Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25.500 de bugetari suceveni au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25.500 de bugetari suceveni au salarii mai mari începând cu data de 1 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei