Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu

Instalaţiile de iluminat ornamental de pe străzile Sucevei, luate „în vizor” de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eforturile municipalităţii sucevene de a înfrumuseţa oraşul în perioada sărbătorilor de iarnă sunt „sabotate” de hoţi, care au luat „în vizor” instalaţiile de iluminat ornamental.

Dacă în alţi ani au fost cazuri în care oameni cu iniţiativă s-au gândit să-şi decoreze curtea sau locuinţa cu instalaţiile de iluminat de pe stradă, fiind chiar prinşi cu ele sub braţ, în miez de noapte, deocamdată, anul acesta, furturile s-au limitat doar la componente ale instalaţiilor de iluminat stradal.

„Cele mai multe probleme s-au înregistrat atunci când am montat instalaţiile şi nu au fost imediat racordate la curent. La montare au lucrat mai multe echipe, iar la racordarea lor la curent a fost o singură echipă, încât a apărut un decalaj de timp în care am avut parte de fel de fel de... surprize”, a declarat şeful Direcţiei Domeniului Public, Marian Andronache.

Mai exact, echipele care au venit din urmă să pornească instalaţiile de iluminat au constatat că nu mai au cum să le racordeze la curent pentru că nu mai aveau deloc cabluri.

Acest lucru s-a întâmplat în mai multe zone ale oraşului, cablurile de alimentare la curent dispărând chiar şi în timpul zilei, deşi era vorba de zone destul de aglomerate.

O altă problemă cu care se confruntă cei care încă mai lucrează pentru a aduce spiritul sărbătorilor de iarnă în cât mai multe zone ale oraşului o reprezintă curioşii care modifică ritmul de aprindere a luminilor instalaţiilor.

„Înainte să începem ornarea oraşului de sărbătoare am decis să mergem pe un anumit program de iluminat în întreg oraşul, să fie sincronizate. Din păcate, în multe locuri constatăm că unii s-au jucat cu butoanele instalaţiilor şi au schimbat ritmul de aprindere şi stingere”, a adăugat Marian Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţiile de iluminat ornamental de pe străzile Sucevei, luate „în vizor” de hoţi.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Instalaţiile de iluminat ornamental de pe străzile Sucevei, luate „în vizor” de hoţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei