Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2011 - Anul XVI, nr. 115 (4713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Din această lună

Trupa suceveană de hip-hop Ceilalţi a scos un nou album

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cei patru membri ai trupei sucevene de hip-hop Ceilalţi au scos recent un nou album, „Sugestii şi reclamaţii”, lansat pe data de 5 mai, pe site-ul oficial –www.ceilalţi.com.

Joaca începută în 2005, de trei tineri pasionaţi de hip-hop, care au început să-şi treacă în versuri, pe ritm de rap, nemulţumirile, sentimentele, trăirile, mesajele etc. şi să le transmită mai departe celor care vor să-i asculte a devenit tot mai serioasă de la an la an.

Piesele hip-hop-erilor suceveni au ajuns astăzi pe calculatoarele a mii de tineri din oraş şi nu este concert Ceilalţi la care fanii formaţiei să nu-şi bifeze prezenţa.

În prezent, trupa numără patru membri: CreTzu (Andrei Moldovan, Mc), ViKloth (Andrei Țibulea, Mc), Horia (Horia Mocian, interpret și producător), Hannibal (Andrei Blahovici, producător şi inginer de sunet).

Discografia trupei cuprinde albumele „89” – în 2006, „Se anunţă soare” – în 2007, proiectul „Ceilalţi trei”- în 2008, EP-ul „CreTzu şi Horia – Universal valabil” – 2008, maxi-single-ul „Horia – Never forget”-2008, maxi-single-ul „Ceilalţi – Vărsat de vânt” – 2009, albumul „ViKloth – Măcar zic ceva” – 2009, albumul „creTzu – Echilibru”-2010 şi, cel mai recent produs, EP-ul Ceilalţi – „Sugestii şi reclamații”-2011.

Au patru videoclipuri, zeci de piese, concerte atât la Suceava, cât şi în ţară, şi totuşi, după cum ne-a mărturisit Hannibal (Andrei Blahovici), se consideră încă la început de drum.

Revolta în versuri şi ritm de hip-hop a celor patru suceveni continuă cu mesaje sociale puternice, poveşti triste, dar reale, şi muzicalitate, dorind, spun ei, „să ajungem şi la urechile publicului neavizat care şi-a arătat de atâtea ori apetenţa scăzută pentru muzica inspirată din realitatea înconjurătoare”.

 

„Milităm pentru revoluţie spirituală demnă, nu pentru dansul pinguinului”

Cel mai recent EP al trupei, „Sugestii şi reclamaţii”, conţine nouă piese şi un bonus track. Piesa „Mâine” are deja şi un videoclip ce poate fi urmărit atât pe site-ul trupei, cât şi pe Youtube.   

„Putem cataloga acest material ca fiind unul serios, el marcând oarecum şi atingerea stadiului de maturitate muzicală a trupei. Am lăsat nouă scrisori în cutiuţa pentru sugestii şi reclamaţii a României anului 2011, în speranţa că până la urmă vor fi deschise şi citite de fiecare om care înţelege că schimbarea vine din interior şi că avem datoria de a nu mai fi ignoranţi şi a nu mai trăi în beznă şi nepăsare. Nu sunt sfaturi, căci nu ne simţim în măsură să le dăm. Am încercat să dăm părerilor noastre o formă plăcută auzului pentru oricine are urechi să asculte, indiferent de vârstă sau gusturi muzicale. E un protest constructiv la adresa societăţii. E o floare aruncată pe prispa Casei Poporului, nu o piatră în geam. Milităm pentru revoluţie spirituală demnă, nu pentru dansul pinguinului”, e mesajul transmis de membrii formaţiei Ceilalţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa suceveană de hip-hop Ceilalţi a scos un nou album.
 Vizualizări articol: 2041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trupa suceveană de hip-hop Ceilalţi a scos un nou album5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI !!!!trupei ,,CEILALTI,,Suceava trimis de
(18 mai 2011, 12:28:59
Va felicit din toata inima pentru piesele voastre ,,superbe,,.SUNTETI ,,OK,,PENTRU CA VA DORITI VOI CU ADEVARAT ACEST LUCRU..MESAJUL PIESELOR VOASTRE TRANSMIT FANILOR SI NU NUMAI LOR REALITATEA ZILELOR PRIN CARE TRECEM NOI PAMANTENII.MULTA BAFTA IN ACTIVITATEA VOASTRA, SANATATE SI TOT CE VA DORITI CA SI TRUPA SI INDIVIDUAL.VIKLOTH, ESTI UN TANAR FOARTE SERIOS SI MERITI TOT RESPECTUL MEU!!!!!BRAVO BAIETI!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei