Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2011 - Anul XVI, nr. 115 (4713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ignoranţă

Stradă din Suceava, blocată de parcările neglijente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada Republicii din Suceava, cea care duce de pe strada Mihai Viteazul până în faţa Direcţiei de Finanţe, prin spatele complexului Bucovina, pe care se circulă zilnic extrem de greu din cauza maşinilor parcate pe ambele sensuri de mers, a fost blocată în totalitate, ieri, în jurul prânzului. S-a întâmplat în apropiere de curba dinainte de intrarea pe strada Vasile Bumbac, lângă Direcţia de Finanţe, după ce o autospecială de marfă a rămas în mijlocul străzii, pentru că nu era spaţiu suficient pentru a trece.

În scurt timp, în spatele vehiculului s-au adunat zeci de maşini, strada rămânând blocată minute în şir. Asta până când mai mulţi şoferi şi-au unit forţele şi au mutat pur şi simplu din loc autoturismul care blocase practic circulaţia.

Dacă maşina oprită în stânga microbuzului era trasă până lângă bordură, cealaltă, din dreapta, un Fiat Punto cu numărul de înmatriculare SV-10-KXM, era parcată în bătaie de joc, şoferul având în faţă un spaţiu de aproape un metru, pe care nu l-a valorificat.  

„Este bătaie de joc, e adevărat că strada e îngustă, nu sunt locuri de parcare şi fiecare se descurcă cum poate, dar să laşi maşina cu spatele în drum fără să te intereseze e prea de tot. Deja am pierdut clientul la care trebuia să ajung”, striga supărat un şoferi de taxi blocat în spatele microbuzului.

Şoferul maşinii care a blocat traficul nu şi-a făcut apariţia în zonă, chiar şi după ce Fiatul fost mutat din loc, spaţiul de trecere pentru autoturisme rămânând extrem de îngust.

Parcările neregulamentare sunt extrem de des întâlnite pe strada îngustă din zona Direcţiei de Finanţe Suceava. În anii anteriori, poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au aplicat numeroase amenzi şoferilor care blocau traficul prin parcări neglijente, însă, în ultima perioadă, sancţiunile de acest gen au fost mai rare, volumul mare de muncă făcându-i pe oamenii legii să se ocupe mai puţin de această problemă a parcărilor, de multe ori deloc minoră. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă din Suceava, blocată de parcările neglijente.
 Vizualizări articol: 2321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Stradă din Suceava, blocată de parcările neglijente4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legea junglei trimis de
(18 mai 2011, 13:53:29
Cand ati trecut ultima oara prin intersectia de la Finante ? Masinile sunt parcate pe doua randuri pe partea dreapta, pana pe mijlocul intersectiei. Intr-o dimineata m-am intalnit cu o pitipoanca cu mertan (din ala mare, lat, frumos), care vorbea la telefonul mobil, si care mergea pe ... contrasens (adica pe Republicii in sus). Nesimtire totala in trafic. Pe strazile cu sens unic din G. Enescu se circula de asmenea pe ambele sensuri (vezi la Albina). Am stat vinerea trecuta 15 minute si am numarat 38 (trei zeci si opt) de masini care circulau pe contrasens (dintre care 6 masini taxi). Politia e ocupata ...
1.1  RE: Legea junglei trimis de
(18 mai 2011, 17:35:37
Politia e ocupata, nu are timp, e la servici aproape tot timpul !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei