Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protest

Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au trecut zece zile de când, în semn de protest faţă de neaplicarea hotărârilor judecătoreşti în ceea ce priveşte salarizarea cadrelor didatice şi de asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei, profesoara Viorica Ioniţe a intrat în greva foamei. Acestea fiind doar o parte din motivele pentru care profesoara protestează.

La sfârşitul săptămânii trecute, după mai bine de o săptămână de la declanşarea protestului, Viorica Ioniţe a fost vizitată de reprezentanţi ai Sindicatului „Spiru Haret”, afiliat la FSLI, care i-au oferit colegei lor un simbol al luptei sindicale şi al solidarităţii.

 

„Uniţi vom învinge”

„Uniţi vom învinge” este înscris pe simbolul oferit profesoarei Viorica Ioniţe, anul acesta împlinindu-se şi 20 de ani de la înfiinţarea FSLI. „Acest gest mă motivează să continui protestul şi mă bucur pentru faptul că unii colegi ai mei şi-au dat seama de protestul meu şi au venit, ce-i drept după mai bine de o săptămână, să mă vadă, unii cu strângere de inimă, pentru că au spus că nu ştiau cum mă vor găsi. Sunt foarte bine, atât fizic, dar mai ales psihic, şi voi continua să lupt pentru drepturile mele şi ale colegilor mei, chiar şi după ce voi ieşi din greva foamei”, a spus Viorica Ioniţe.

Referitor la felul în care Guvernul a dorit să-şi asume răspunderea pe Legea educaţiei, profesoara din Fălticeni a spus că acest lucru reprezintă o nouă nedreptate pentru generaţiile actuale, dar şi pentru cele viitoare, pentru faptul că ea nu este adaptată cerinţelor şi nevoilor cadrelor didactice.

Reamintim faptul că profesoara din Fălticeni a început greva foamei pe 22 octombrie, zi în care a declarat că deşi este lider de sindicat la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, a declanşat acest protest în mod individual, însă cauza este generală.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Profesoara din Fălticeni continuă greva foamei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei