Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericole la tot pasul

Şoferi băuţi, prinşi unul după altul, vineri şi sâmbătă noapte, pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea maşinii în stare de ebrietate, târziu în  noapte, după ore de chef, pare să devină o obişnuinţă pentru mulţi şoferi, ultimul exemplu fiind chiar sfârşitul săptămânii trecute. Cinci şoferi băuţi au fost depistaţi de poliţie, pe străzile municipiului Suceava, unii după ce au provocat accidente. Este doar încă un sfârşit de săptămână de acest gen, poliţia întocmind dosare penale pentru consum de alcool în fiecare weekend.

 

Un prim caz a fost depistat de poliţie chiar la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă. Pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, o maşină intrase într-un stâlp. Poliţia a fost sesizată şi a ajuns la faţa locului, unde a găsit un şofer în vădită stare de ebrietate. Bărbatul, Ion D., în vârstă de 47 de ani, localnic din municipiul Suceava, a suflat în etilotestul poliţiei, rezultând o concentraţie de 1,00 miligram per litru alcool pur în aerul expirat. A refuzat apoi deplasarea la spital, pentru recoltarea de probe biologice, alegându-se cu dosar penal.

După aproximativ o oră, în jur de 1.20, şi o patrulă de poliţie aflată pe strada Universităţii avea să dea peste un şofer băut. Ovidiu B., în vârstă de 22 de ani, din Oneşti-Bacău, avea o concentraţie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, alegându-se şi el cu dosar penal.

 

Beat la volan, s-a izbit într-o maşină, apoi a acroşat o femeie de pe trotuar

Din păcate, spre dimineaţa zilei de sâmbătă, un alt şofer beat avea să fie depistat în trafic, nu înainte însă de a face o victimă. Puţin după ora 5.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, prin numărul de urgenţe 112, că un şofer aflat în zona Gării Burdujeni circulă haotic, fiind posibil să fie băut. Un echipaj de la Secţia de Poliţie Burdujeni a fost trimis în zonă, identificând maşina la intersecţia străzilor Jean Bart cu Gheorghe Doja. Individul de la volan, identificat ulterior în persoana lui Petru T., în vârstă de 53 de ani, din Suceava, tocmai lovise o altă maşină şi acroşase o femeie de 32 de ani, care circula pe trotuar, totul după ce nu a dat prioritate în intersecţie. Şoferul vinovat şi-a continuat deplasarea spre Calea Unirii, însă, ajuns din urmă de poliţişti, a tras pe dreapta.

Bărbatul care a provocat toată nebunia avea o concentraţie de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Nu a fost ultimul şofer băut depistat în trafic în zorii zilei de sâmbătă, aceiaşi poliţişti de la Secţia Burdujeni prinzându-l, în jur de 6.30, pe strada Cuza Vodă, pe un anume Costel P., în vârstă de 23 de ani, localnic, care era un adevărat pericol public în trafic: avea o concentraţie de 1,43 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Beat la volan, la 20 de ani, nu a dat prioritate în intersecţie

Şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, un alt şofer băut, al cincilea din weekend prins în municipiul Suceava, avea să provoace o tamponare. Ciprian B., în vârstă de 20 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism pe strada Slătioarei, în Obcini, a intrat în intersecţia cu strada Bistriţei fără să acorde prioritate, izbindu-se într-o maşină care circula regulamentar. Din fericire nu au fost victime, şoferul vinovat având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi băuţi, prinşi unul după altul, vineri şi sâmbătă noapte, pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şoferi băuţi, prinşi unul după altul, vineri şi sâmbătă noapte, pe străzile Sucevei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei