Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

40 de familii de sinistraţi şi-au primit noile locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

40 de familii care au rămas fără locuinţe în urma inundaţiilor din lunile iunie – iulie 2010 au primit deja noile locuinţe, reconstruite fie din materiale de la Guvern, fie din sponsorizări. Potrivit prefectului judeţului Suceava, Sorin Popescu, după calamităţile din această vară 154 de case trebuiau reconstruite, iar alte 1.186 de case necesită lucrări de reparaţii. Sorin Popescu a spus că, dintre cele 154 de case distruse de inundaţii, 40 sunt deja finalizate, la alte 50 se realizează tencuiala, la 35 s-a construit şi acoperişul, iar la 20 lucrările au ajuns la centură. De asemenea, la şapte case lucrările sunt la zidărie şi doar la două locuinţe lucrările sunt mai întârziate, fiind realizată doar fundaţia.

Prefectul de Suceava a declarat că dintre cele 154 de locuinţe care se reconstruiesc, 36 sunt realizate cu sprijinul instituţiilor şi societăţilor comerciale care au asigurat materiale de construcţii şi manopera. Astfel, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a construit 23 de case în comun Dorneşti, SC Egger – trei case tot în Dorneşti, SC Cosadel – o casă în Suceviţa, SC Schweighofer SRL – opt case în comuna Grăniceşti şi Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava – o casă în Putna. Sorin Popescu a mai precizat că Fundaţia „Mereu Aproape” a asigurat contravaloarea manoperei pentru şase case care se reconstruiesc în comuna Pătrăuţi.

Prefectul a spus că celelalte case se reconstruiesc cu materiale primite de la Guvernul României. El a arătat că tot de la Guvern au fost primite şi materialele necesare reparării caselor afectate de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40 de familii de sinistraţi şi-au primit noile locuinţe.
 Vizualizări articol: 1012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
40 de familii de sinistraţi şi-au primit noile locuinţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei