Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Competiţie

Campionii naţionali de drift şi-au câştigat titlul la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vuietul motoarelor de mare putere a făcut să răsune Suceava timp de două zile, timp în care parcarea Shopping City Suceava a găzduit finala Campionatului Naţional de Drift. Evenimentul, organizat de Toyota Suceava şi Shopping City Suceava, împreună cu Federaţia Română de Drift (FRD) şi cu sprijinul King of Europe (KOE), sub numele de Toyota Suceava Drift Series, a reunit peste 20 dintre cei mai talentaţi piloţi de drift din întreaga ţară.

Suceava a fost reprezentată în acesta competiţie de doi piloţi, Răzvan Frăţianu, cu un BMW E36 M3, şi Mihai Maxim, cu un Ford Sierra, spectacolul oferit de ei prin curbe strânse, luate în viteză şi acrobaţii automobilistice, care lăsau în urmă dârele groase ale cauciucurilor arse, stârnind ropote de aplauze.

Răzvan, care a cucerit publicul numeros atât din postura de drifter cât şi din cea de prezentator al concursului, a fost cel care, împreună cu câştigătorii concursului, a oferit spectatorilor un mic spectacol de drifting, în care patru maşini, bine sincronizate între ele, se roteau, goneau în cerc, lăsau în urmă dâre de fum şi praf de cauciuc ars, făcând adrenalina să curgă valuri nu doar în venele piloţilor, ci şi în cele ale spectatorilor.

Tuturor participanţilor la Finala Campionatului Naţional de Drift de la Suceava le-au fost înmânate medalii de participare de către reprezentantul Shopping City Suceava, Lorelai Mironescu, în vreme ce cupele câştigătorilor etapei - Toyota Suceava Drift Series, dar şi cele ale câştigătorilor Campionatului Naţional de Drift au fost înmânate de belgianul Mike Procureur, preşedintele King of Europe, şi Gabriel Onofrei, preşedinte al Federaţiei Române de Drift.

Etapa Campionatului Naţional de Drifting desfăşurată la Suceava - Toyota Suceava Drift Series a fost câştigată de unul dintre cei mai experimentaţi piloţi de drift din România, Marius Mitrache, cunoscut drept KNS, în vreme ce locul II i-a revenit lui Traian Buse, iar locul III lui Niculae Dobre.

În urma punctajelor obţinute în toate etapele de campionat, inclusiv cea de la Suceava, clasamentul final l-a plasat pe primul loc pe Traian Buse, care ar fi putut câştiga şi etapa de la Suceava, dacă nu ar fi avut probleme la motor. Locul II i-a revenit lui Marius Mitrache, iar locul III lui Călin Ciortan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campionii naţionali de drift şi-au câştigat titlul la Suceava.
 Vizualizări articol: 2257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Campionii naţionali de drift şi-au câştigat titlul la Suceava5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 1 nov 2010, 13:34:35
Felicitari organizatorilor, felicitari lui Razvan, pentru acest eveniment! Incepem sa miscam si la acest capitol, iar daca un eveniment atat de important s-a putut organiza in Suceava, astept sa vad cum vor fi urmatoarele.happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei