Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucluc

A vrut să condimenteze viaţa de cuplu şi a ajuns la spital cu un vibrator în rect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O experienţă care s-a vrut erotică s-a transformat într-un moment neplăcut şi jenant pentru un cuplu de 50 de ani, din municipiul Suceava. La sfârşitul acestei săptămâni, o familie a dorit să-şi condimenteze viaţa sexuală cu ajutorul unui vibrator. La un moment dat, femeia şi-a introdus vibratorul în anus, numai că l-a scăpat din mână şi aparatul a ajuns în rect. Nemaiputând să scoată din anus vibratorul care funcţiona în continuare, cuplul a ajuns la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. Aici femeia a primit anestezie generală şi aparatul i-a fost extras din rect pe cale naturală, fără a fi necesare incizii. În prezent starea ei este bună, a scăpat doar cu câteva fisuri anale. Dacă nu se prezenta la medic, lucrurile puteau sfârşi prost deoarece vibratorul putea ajunge mai departe în intestinul gros.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Tiberius Brădăţan, incidentul s-ar fi produs probabil din cauza lubrifierii aparatului şi a vitezei mari de vibraţie. „Oamenii erau extrem de jenaţi, au vrut să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală, să-şi întărească relaţia de cuplu şi au experimentat o poveste care s-a terminat prost. Doamna se simte bine acum, bine că nu a fost nevoie de intervenţie chirurgicală”, a spus dr. Brădăţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să condimenteze viaţa de cuplu şi a ajuns la spital cu un vibrator în rect.
 Vizualizări articol: 1110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 19 voturi
A vrut să condimenteze viaţa de cuplu şi a ajuns la spital cu un vibrator în rect3.4519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))) trimis de
( 1 nov 2010, 11:24:02
copii lor tre sa fie tare mandribig grin
2.   Ha ha ha trimis de
( 1 nov 2010, 11:36:43
a vrut sa aiba placerii mai mari ia dat drumul la maximum,si ii sa dus cu totul in tub.bravooooooooooooooo oameni de 50 de ani,mai bine mai chema un vecin prieten sau un strain si le rezolva problema.cred ca omul nu ii place sa io traga in tub la nevastasa si de aia au vibrator.sa-i dea numai la cioc in tub si-o trage cu vibratorul.hi hi hi hi hi.tare stire
3.   OPC trimis de
( 1 nov 2010, 13:17:37
Ar trebui sa reclame la OPC firma care a produs "scula "cu pricina, pentru ca nu i-a montat si un limitator. Daca-l folosea oral, putea sa se innece Doamne Fereste ! Din cur, i l-au putut scoate mai usor, dar daca-l scapa pr gat, putea sa se sufoce biata bunicuta...
3.1  RE: OPC trimis de
( 1 nov 2010, 21:38:10
Ai fost penal rau la faza astalaughing Respect!
4.   ### trimis de
( 1 nov 2010, 13:43:28
dc sunteti rautaciosi oamenii se uita si ei la filme de la 12 noaptea si au incercat sa ezperimenteze!!!!nu radeti ca ei ca noi au fost noi ca ei o sa ajungem.......asa ca aviz amatorilor produsele din sex-shop pot dauna grav sanatatii!!!!!!
5.   PT MONITORUL trimis de
( 1 nov 2010, 13:54:27
asta e subiect de articol pt un cotidian???sunteti jalnici!publicati tot ce se vinde asa ca ......asta spune multe despre voi
6.   Felicitari! trimis de
( 1 nov 2010, 21:48:28
Cu siguranta la spitalul din orasul nostru confidentialitatea medic paciend este nula.Intrucat intamplarea ne-a fost relatata de purtatorul de cuvant al spitalului si nu de pacienta in cauza,sa tot mergi la acest spital sa-ti prezinti problemele de sanatate,ai sanse reale ca dr.Bradatan sa te faca vedeta,depinde cat de inedita i se pare lui afectiunea de care suferi.Cine a chiulit de la cursurile de etica profesionala?
7.   Ahahahah! trimis de
( 2 nov 2010, 00:11:49
borris....ai fost tare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei