Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare

Drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru perioada de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerile Secţiilor de Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc au anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că reţeaua de drumuri naţionale din judeţul Suceava este pregătită pentru perioada de iarnă. Adjunctul şefului Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, Mirela Moise, a declarat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural că întreţinerea pe perioada iernii a celor 296,1 kilometri de drumuri va fi asigurată atât cu utilaje proprii (pe o porţiune de 23,6 kilometri), cât şi de firma Spedition UMB SRL din Bacău. Mirela Moise a precizat că în prezent este asigurat stocul de combustibil necesar în caz de intervenţii, iar în depozitele secţiei există 1.212 tone de material antiderapant, cantitate care va fi suplimentată.

În acelaşi timp, şefa Secţiei de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, Liliana Dranca, a precizat că şi pentru drumurile din zona de munte a judeţului este asigurată până în prezent o cantitate de 3.160 tone de amestec antiderapant, din care 1.473 tone de nisip şi 953 tone de sare. Liliana Dranca a mai spus că la cele cinci baze de deszăpezire din zona de munte există combustibilul necesar pentru lucrări de intervenţii pentru o perioadă de minim 30 de zile. Ea a mai precizat că şi pe drumurile aflate în administrarea secţiei din Câmpulung Moldovenesc lucrările de deszăpezire vor fi realizate de firma Spedition UMB din Bacău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru perioada de iarnă.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumurile naţionale din judeţ sunt pregătite pentru perioada de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Manevre trimis de
( 1 nov 2010, 11:23:59
Si vinerea trecuta am stat blocat pe Mestecanis ca era sticla pe jos si s-au blocat tur-urile. Nu era nici un echipaj de la drumuri in zona, doar cateva ochipaje de la circulatie. Halal pregatire. De ce sa ne dea noua amenzi pentru cauciucuri? De ce sa nu primeasca si ei amenzi ca nu-si fac treaba;) Si mi se pare o prostie sa vina ala din Bacau sa dezapezeasca drumul aici;) Aici sunt manevre multe
1.1  RE: Manevre trimis de
( 1 nov 2010, 11:24:48
tir-urile*
2.   Cum sunt pregatiti? trimis de
( 1 nov 2010, 11:29:36
oare cum sunt pregatiti? cu nisip sau cu piatra de ne vor sparge parbrizele?
ar trebui rezolvat aspectul asta, ca altfel e vai de noi !!!
3.   Falticeni dolhasca trimis de
( 1 nov 2010, 14:10:15
si varianta ocolitoare de la falticeni la dolhasca-DRUM DE TARA prin lanul numit Tarna Mare-tot pregatit pentru iarna este?MAFIOTILOR!!!!!!!!!!!!!!!
4.   Minciuni trimis de
( 1 nov 2010, 16:31:56
Daaaaa...sigur ca da...si pe drumurile de munte (mai ales pe cel de la Brosteni la Vatra Dornei)...azi dimineata era sticla in unele portiuni...si nici o masina cu antiderapant iesita, nici macar pus pe marginea drumului ceva. Bine ca 10 km mai la vale (inspre Borca si Farcasa) se poate da cu antiderapant...acolo e alta tara. La astia de la Suceava e poate vara...pe la amiaza plombau crapaturile din drum cu smoala topita (sau ceva asemanator) peste care aruncau lopeti de nisip. Halal...iti vine greata de atata bataie de joc. Dar bine ca platim rovigneta...si ca ARR-ul are curaj sa vina prin zona sa faca controale. KK-m-as in ea tara!!!
5.   Conducatori de kkat trimis de
( 1 nov 2010, 21:11:14
Nu tara e de vina, ci conducatorii ei de rahat de 20 de ani incoace plus comunismul in care a fost infundata jumatate de secol. Romania a fost o tara bogata si inca mai este, dar cu oameni din ce in ce mai saraci si conducatori din ce in ce mai avari si mai lacomi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei