Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Mircea Lucescu, un artist neînţeles

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu ştiu cât talent de actor are Mircea Lucescu, dar ne-a obişnuit să interpreteze rolul principal în nişte show-uri televizate, ori de câte ori el sau fiul său capotează în câte un meci. Nu-i decât o chestiune de timp: trebuie doar să-ţi priveşti ceasul şi să aştepţi sfârşitul meciului, fiindcă imediat ce partida se mântuie, şi limba lui nea Mircea scapă din lanţ şi se pune pe împroşcat otrăvuri. Atunci, toată lumea e găsită vinovată de eşec: arbitrii, jucătorii, preşedintele federaţiei, bucătăreasa, copiii de mingi... Toţi, în afară de el şi de fecior, care rămân un fel de artişti neînţeleşi, născuţi într-o lume care, categoric, nu îi merită.

Cu riscul de a părea deposedat de inimă, o să spun că nu îi plâng de milă lui „Nea Mircea” şi cred că merită mai toate seminţele pe care zeiţa Fortuna i le scuipă în capul său de oiţă merinos. N-am nimic cu fotbalul său, ci cu faptul că, de ani şi ani, creţolinul ăsta se vâră unde-i fierbe oala interesului, adică în politică. S-a lăsat racolat şi de răposatul „P.D.A.R.” („Partidul Democrat Agrar din România”, condus de Victor Surdu, vi-l amintiţi ?), l-a susţinut trup şi suflet la primăria capitalei pe candidatul Mircea Geoană, iar la cea a oraşului Iaşi pe Gheorghe Nichita... N-a existat campanie electorală unde să nu-şi vâre şi el năsucul cârn, de liceană căreia nu-i prea place să doarmă liniştit acasă, în aşternutul propriu.

Acum câţiva ani, îi mai mişuna o idee lui nea Mircea pe sub zulufii săi neastâmpăraţi: ca echipa „Rapid” să fie cumpărată de Dinu Patriciu. Nu ştiu dacă s-o fi ales cu un bacşiş frumos de la nea Dinu, ca să arunce vorba, dar parcă pe gratis nu cred c-a făcut-o, că nu pare deloc genul, lucru care iese în evidenţă şi din faţă, şi din profil.

Şi mai este ceva: după atâţia ani petrecuţi la echipa ucraineană „Şahtior”, sub pulpana sângerie a lui Rinat Ahmedov, creţul a început să prindă drag de mafioţi. E avantajos să stai pe lângă ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Lucescu, un artist neînţeles.
 Vizualizări articol: 909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Mircea Lucescu, un artist neînţeles1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei