Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Activitate

Profesor sucevean, participant la un proiect privind educaţia adulţilor în Turcia

Luni, 1 Noiembrie 2010 (15:17:15)

În perioada 27-31 octombrie 2010, s-a desfăşurat în Turcia Conferinţa Internaţională GINCO, intitulată „Calitate şi ICT în cursurile Grundtvig – educaţia adulţilor”, organizată de Landcommanderij Alden Biesen, Belgia, şi găzduită de Institutul EGECED, Izmir. Conferinţa a reunit 92 de participanţi din aproximativ 20 de ţări europene, printre participanţi numărându-se reprezentanţi ai Comisiei Europene şi ai agenţiilor naţionale din ţări europene. România a fost reprezentată de doi reprezentanţi din conducerea departamentului Grundtvig al Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi de doi profesori, unul din Iaşi, iar celalalt din Suceava, şi anume, profesorul Rodica Zimbru, de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 10 Suceava, participant din partea Asociaţiei Regionale pentru Educaţie şi Dezvoltare ARED Suceava.
Lucrările conferinţei au cuprins prelegeri pe tematica educaţiei pentru dezvoltare durabilă, utilizarea ICT în cursurile pentru educaţia adulţilor, calitate şi inovaţie în educaţia adulţilor prin cursuri europene, precum şi workshopuri şi activităţi practice în vederea găsirii de soluţii pentru dezvoltarea calităţii cursurilor europene şi a participării la astfel de cursuri.
Participarea la astfel de evenimente finanţate de Comisia Europeană prin programele de învăţare pe tot parcursul vieţii se finalizează cu programe de lucru şi de diseminare a informaţiilor, iar profesorul Rodica Zimbru ne-a relatat că ARED Suceava, o organizaţie non-guvernamentală fondată în 2005, ce are ca obiect de activitate educaţia sub toate aspectele ei şi pentru oricine, intenţionează să pună bazele unui proiect Grundtvig – parteneriate pentru învăţare în educaţia adulţilor, în colaborare cu instituţii din Spania, Grecia, Germania şi Marea Britanie.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesor sucevean, participant la un proiect privind educaţia adulţilor în Turcia.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Profesor sucevean, participant la un proiect privind educaţia adulţilor în Turcia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei