Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe sticlă

Balul de la „Informatică”, prima emisie INFO TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Informaticienii” de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Suceava şi-au făcut televiziune, iar prima dată au apărut pe sticlă, vineri seara, la sărbătoarea bobocilor din şcoală. Bineînţeles, este vorba despre Balul Bobocilor 2010, eveniment care s-a derulat sub numele INFO TV.

Balul a avut loc vineri seara, la Casa de Cultură din Suceava, locul unde şi-au dat întâlnire realizatorii emisiunilor INFO TV şi „telespectatorii” veniţi să susţină cele nouă perechi de elevi din primul an de liceu, înscrişi în competiţia pentru desemnarea de Miss şi Mister ai liceului.

INFO TV şi-a deschis programul de vineri seara cu Ştirile de la ora 19:00, unde Ştirea Zilei era, bineînţeles, Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava.

 

Nouă perechi de boboci la concursul de Miss şi Mister

Şi fiindcă atmosfera era încărcată de emoţii şi bobocii nerăbdători să-şi arate talentul şi măiestria, în direct, la INFO TV, au fost invitaţi „în platou” toţi concurenţii pentru a se prezenta. Prima dată au intrat în scenă băieţii, deghizaţi în „tocilari”, toţi cu freze ciudate şi purtând ochelari. Fiecare dintre ei s-a prezentat şi apoi a spus că a venit la acest bal pentru a-şi găsi jumătatea, aceasta trebuind să fie, în mai toate cazurile, pasionată de informatică. Apoi, fetele au intrat şi ele în scenă şi, după ce s-au prezentat, au exprimat aceeaşi dorinţă, de a-şi găsi alesul inimii. Spre deosebire de partea masculină a competiţiei, fetele nu căutat neapărat ca băieţii să aibă informatica în sânge, ci bani în cont, maşini luxoase şi să fie gata să le răsfeţe cu tot felul de surprize. După zâmbete şi priviri cu subînţeles, bobocii s-au văzut, s-au plăcut şi fiecare dintre ei şi-a găsit partener şi parteneră, astfel formându-se cele nouă echipe de concurenţi la Miss şi Mister.

După prezentările bobocilor, aceasta fiind şi prima probă din concurs, emisiunile INFO TV au continuat cu „Trăsniţi în Spiru”. „Am avut asear-un vis/Că la Spiru-am fost respins/Pân’ la urmă m-am trezit/Şi la Spiru-am absolvit”, au rostit toţi membrii trupei de „Trăsniţi în Spiru”. Seara de vineri a fost bogată în transmisii, emisiuni şi seriale la INFO TV, şi asfel, programul a continuat cu un episod din serialul „Tocilarul sălbatic”, după care, membrii formaţiei de dans „Black&White” au fost invitaţi în scenă.

 

„Din Dragoste”, la INFO TV

Programul INFO TV a continuat cu un dans pus în scenă de „Fetele de la Căpâlna”, o parodie care a fost din plin gustată de către „telespectatori”. La emisiunea „Atenţie, se cântă”, invitaţi au fost Duma şi Impulse, care au avut o melodie special pregătită pentru Balul de la „Spiru”.

După această emisiune, bobocii au fost din nou chemaţi în faţa publicului şi a juriului, pentru o nouă probă, de data aceasta de dans, şi au prezentat un dans ţigănesc.

De la emisiunile INFO TV nu au lipsit nici Gigi Becali, nici Cătălin Botezatu cu tulburătoarele lui poveşti de dragoste cu Diana şi Vio, invitaţi la „Capatos Show”.

Emisiunea „Din Dragoste” a avut protagonişti autohtoni, iar povestea lor, „Divorţ din dragoste”, a amuzat din plin publicul.

După atâta umor, în scenă a fost invitată Bianca Zbîrcea pentru a interpreta o melodie populară.

Un nou episod din „Tocilarul sălbatic” a făcut rating la INFO TV, întrucât era o zi istorică pentru tocilar, mergea pentru prima oară la gagici. 

O elevă din clasa a X-a a Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”, împreună cu alţi membri ai Clubului de dans „Fly Dance” au dansat pe ritmuri de cha-cha, după care menechinii „The One Models” au avut o prezentare de modă cu ţinute de zi.

O nouă emisiune „Atenţie, se cântă” a avut ca invitaţi trupa ADN, înfiinţată acum un an de zile, şi trupa Aura Neagră, care au prezentat publicului câteva melodii.

Pentru că trecuseră aproape două ore de la intrarea în emisie a INFO TV, şi pentru că bobocii concurenţi intraseră în scenă doar de două ori, la prezentare şi la proba de dans, publicul s-a arătat nemulţumit şi vocifera din sală. INFO TV şi-a continuat însă programul după desfăşurătorul dinainte stabilit, iar emisiunile au continuat cu un nou moment de muzică populară cu interpreta Bianca Zbîrcea şi cu o parodie după melodia „Viaţă Bună” de La Familia, pusă în scenă de Eduard Ciobanu.

„Dansez pentru tine” a fost o nouă emisiune la INFO TV, iar participanţii la concursul de Miss şi Mister au fost chemaţi în scenă pentru a dansa şi a cânta binecunoscutul imn al emisiunii.

 

Sala în picioare la concertul lui Alex Velea

Punctul culminat al serii a fost concertul live al lui Alex Velea, care, împreună cu dansatorii săi, a dat un spectacol pe cinste, care a ţinut sala în picioare, pentru mai bine de jumătate de oră. „Din când în când am pierderi de memorie şi nu mai ţin minte versurile melodiilor”, le-a spus Alex spectatorilor, îndemnându-i astfel să cânte „cot la cot” cu el. Spectacolul lui Alex Velea a fost extrem de antrenant pentru public, care s-a bucurat de fiecare melodie şi de fiecare moment petrecut împreună cu artistul şi dansatorii săi.

După concertul lui Alex, a venit un alt moment mult aşteptat al serii, când bobocii urmau să-şi primească premiile, în direct la INFO TV.

 

Denisa Dăscălescu şi Cosmin Croitoriu, Miss şi Mister 2010 ai Colegiului de Informatică

Bobocii care au primit trofeul din partea portalului TuSiRomania au fost Ana Maria Motrecu şi Ioan Alexandru Burcea.

Un site de socializare, Îngeri şi Demoni, a premiat alţi doi boboci, aceştia fiind Andrei Traciu şi Tatiana Cirimpei.

Agenţia „The One Models” a oferit premii pentru trei dintre concurenţi. Pe locul III a fost desemnată Gabriela Ghidersa, pe locul II, Andreea Strugariu, iar pe primul loc, Denisa Dăscălescu şi Cosmin Croitoriu.

Toţi bobocii au primit premii de consolare din partea organizatorilor, însă trei dintre ei au fost fericiţii finalişti ai concursului Miss şi Mister 2010 al Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava.

Pe locul III, obţinând titlurile de Miss şi Mister Popularitate, au fost desemnaţi Ioana Cosovanu şi Raul Rădulescu.

Locul II şi titlurile de Miss şi Mister Dance le-au obţinut Tatiana Cirimpei şi Adrian Bîndiu.

Miss şi Mister 2010 la Colegiul Naţional de Informatică Suceava, cei mai frumoşi şi cei mai talentaţi concurenţi ai serii, au fost Denisa Dăscălescu şi Cosmin Croitoriu.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul National de Informatica Spiru Haret Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul de la „Informatică”, prima emisie INFO TV.
 Vizualizări articol: 2458 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Balul de la „Informatică”, prima emisie INFO TV4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei