Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 nov 2010 - Anul XV, nr. 257 (4548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declaraţii

PSD acuză nucleul PD că la 4 ani „se căsătoreşte şi ia numele soţiei” pentru a înşela electoratul

Luni, 1 Noiembrie 2010 (15:06:50)

PSD Suceava suspectează principalul său adversar politic, PDL, construit pe nucleul fostului PD, că ar intenţiona să-şi schimbe denumirea şi să se prezinte la viitoarele alegeri sub o nouă titulatură, fără legătură de nume cu actualul partid de guvernământ. Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Ovidiu Milici, apreciază că aceasta este o strategie veche a fostului PD, care pe de o parte „curtează intens PNL şi îl peţeşte la maximum”, iar pe de altă parte pregăteşte terenul pentru o nouă schimbare de nume: „ o dată la 4 ani, PD se căsătoreşte şi ia numele soţiei”. 
„La ultimele patru scrutine electorale, în 1996 PD a candidat sub sigla USD, unde a obţinut aproape 13 la sută, în 2000 au candidat sub numele lor adevărat şi au obţinut 7 la sută, în 2004 şi-au schimbat denumirea în Alianţa DA şi au obţinut aproape 32 la sută, în 2008 au candidat sub sigla PDL obţinând aproape 33 la sută. Singura dată când PD s-a prezentat în faţa electoratului din România cu adevăratul său nume a obţinut doar 7 la sută. Acum se pregătesc sub platforma iniţiată de Teodor Baconschi să facă un nou partid, sub denumirea Partidul Popular Creştin. PDL se străduieşte să mai dea o ţeapă românilor, să-şi schimbe denumirea şi să fugă de popor ca şi cum nu au fost ei cei care au guvernat”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Milici. 
Acesta a mai spus că plasarea PDL în sondaje la 13 la sută a determinat strategii partidului să acţioneze în acest sens şi le solicită acestora să aibă curajul şi onestitatea ca la următoarele alegeri să se prezinte în faţa electoratului cu denumirea pe care o au azi pentru că „trebuie să dea socoteală românilor pentru modul cum au guvernat ţara”. Totodată, Milici le-a mai sugerat democrat-liberalilor să renunţe la trandafirul din siglă, simbol social-democrat, şi să pună în loc o sapă de lemn. „Sapa de lemn este simbolul care îi defineşte pe actualii guvernanţi”, a mai spus Milici. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD acuză nucleul PD că la 4 ani „se căsătoreşte şi ia numele soţiei” pentru a înşela electoratul.
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PSD acuză nucleul PD că la 4 ani „se căsătoreşte şi ia numele soţiei” pentru a înşela electoratul5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei