Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Pericol

SC Drumuri şi Poduri SA ar putea să-şi restrângă activitatea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Societatea Consiliului Judeţean Suceava „Drumuri şi Poduri” şi-ar putea restrânge activitatea, în situaţia în care nu va reuşi să obţină contracte suficiente de execuţie a unor lucrări. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că pentru a rezista pe piaţă, SC Drumuri şi Poduri SA va trebui să obţină suficiente contracte încât să reuşească să-şi continue activitatea cu actualul număr de personal. Flutur a spus că firma Consiliului Judeţean Suceava se confruntă cu probleme financiare, având în vedere că nu a reuşit să încaseze contravaloarea unor lucrări realizate în perioada 2007 – 2008, în valoare de 83 de miliarde de lei vechi. Gheorghe Flutur a precizat că lucrările, realizate în perioada în care la şefia administraţiei judeţene se afla actualul senator PSD Gavril Mîrza, au constat în reabilitarea a 12 drumuri judeţene şi a opt drumuri comunale din Suceava.

„Eu nu sunt de părere că societatea trebuie privatizată. Consiliul Judeţean şi judeţul Suceava ar avea nevoie de o unitate de acest gen. Dar piaţa va arăta ce se va întâmpla. Dacă vor avea front de lucru, merg mai departe. Trebuie să fie o firmă de construcţie de drumuri, dar când la o licitaţie ai 15 – 20 de concurenţi, trebuie să te gândeşti că trebuie să fii şi tu foarte competitiv. Reorganizarea înseamnă ca cei de la SC Drumuri şi Poduri SA să vină cu o strategie care să-i facă să reziste pe piaţă, să fie atrăgători şi să câştige licitaţii. Ei trebuie să participe la orice licitaţie pentru a-şi justifica existenţa, ca orice agent economic”, a spus Flutur.

 

Cinci firme din România s-au arătat interesate de întreţinerea drumurilor judeţene

De precizat faptul că ţinta principală a SC Drumuri şi Poduri SA este obţinerea contractului de întreţinere şi reparaţii a drumurilor judeţene din Suceava. Licitaţia organizată de Consiliului Judeţean va avea loc în data de 27 aprilie a.c., fiind pentru prima dată când administraţia judeţeană „pune la bătaie” un contract multianual. Astfel, licitaţia va fi organizată pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor judeţene pe o perioadă de trei ani, pentru o sumă de o sută de milioane de lei. Potrivit spuselor vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, până în momentul de faţă, de această licitaţie s-au interesat cinci firme, toate din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri SA ar putea să-şi restrângă activitatea.
 Vizualizări articol: 1501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
SC Drumuri şi Poduri SA ar putea să-şi restrângă activitatea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare de ce? trimis de
( 1 apr 2010, 08:05:49
de ce au ajuns aici? nu se intreaba nimeni?
pentru ca sunt ,, profesionisti,, si pentru ca fac treaba ,,buna,, si daca vreti exemple sa le dea cei doi pomeniti in articol!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei