Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şansă

A fost la un pas de moarte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Femeia sfâşiată luni după-amiază de câini ar fi sângerat până ar fi murit dacă nu avea inspiraţia de a se arunca în iazul din apropiere pentru a scăpa de patrupezii agresivi. Aşa spun medicii de la Spitalul Suceava, unitatea în care a fost internată Maria Mioara Neamţu, care arată că viaţa femeii a fost salvată de apa rece, care a favorizat coagularea şi a oprit sângerarea din plăgile mai mici.

Potrivit doctorilor, pacienta a ajuns la Urgenţe în stare de inconştienţă, cu tensiunea prăbuşită (patru), în şoc hemoragic şi hipotermic, dar evoluţia stării ei de sănătate este bună.

“Bolnava a suferit plăgi muşcate la nivelul mâinilor, toracelui şi picioarelor, iar după ce a fost stabilizată s-a intervenit chirurgical pentru suturarea rănilor. Ea a fost internată la Reanimare şi s-ar putea ca în zilele următoare să mai necesite o intervenţie de chirurgie plastică. Când a fost adusă la spital, pacienta era într-o comă superficială, din care şi-a revenit a doua zi dimineaţă. Ea a suferit o hemoragie masivă şi ar fi murit exanghinată, dar, din fericire, imersia în apă i-a câştigat timpul necesar pentru a ajunge la Urgenţe. S-a încetinit metabolismul celular şi s-a favorizat oprirea sângerării din plăgile mai mici. În momentul de faţă, starea ei este stabilă şi se pare că-şi va reveni”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Suceava, dr. Tiberiu Brădăţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost la un pas de moarte.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
A fost la un pas de moarte5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cutzu-cutzu trimis de
(31 mar 2010, 13:43:38
Dom primar, madam **** de la Proanima si alti daramati iubitori de javre comunitare! Unde sunteti?
2.   Eh trimis de
(31 mar 2010, 17:11:27
Astia deschid gura doar cand le cade lor bine. Ce ai vrea, sa isi asume cineva vreo responsabilitate acum?
3.   Le place cum arata victimele cainilor....... trimis de
(31 mar 2010, 19:06:50
Le-as in guritza pe toate toantele care iubesc cainii comunitari. Vreau ca acele doamne de vaza ale orasului Suceava in frunte cu doamna Cocris sa mearga si sa-i explice acestei femei, acestei victime, sa iubeasca in continuare cainii si va fi fericita. Ce lege din Romania o protejeaza pe femeia asta mutilata si care a fost la un pas de moarte din cauza javrelor de caini? Ce lege doamnelor iubitoare de animale? S-au facut legi pentru protectia animalelor, dar legi pentru protectia oamenilor oare cand se vor face, doamna Cocris si alte doamne si domnitze iubitoare de caini? RUSINE SA VA FIE!!! Dumnezeu a spus sa iti iubesti aproapele si nu cainii!!! La a doua venire a lui Hristos veti fi aruncate in ceaunul cu smoala, prefacutelor si vrajitoarelor! Suntem satuli de feminismul asta de prost gust! Asa veti face o societate mai corecta? Prin dragoste fata de animale si condamnarea oamenilor cinstiti? Se fac numai legi pentru apararea hotilor si cainilor in tzara asta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei