Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Poliţia comunitară, ameninţată cu desfiinţarea

Vremuri complicate se anunţă pentru poliţiştii comunitari câmpulungeni. Viceprimarul municipiului, Mihăiţă Negură, le-a dat un ultimatum de o lună pentru a se dovedi eficienţi, în caz contrar urmând să fie puşi pe liber cu toţii. Ideea posibilei desfiinţări a Poliţiei comunitare şi înlocuirii cu o firmă de pază angajată prin contract a apărut după ce poliţiştii comunitari nu au putut împiedica distrugerea unor elemente de susţinere a coşurilor de gunoi chiar în centrul localităţii şi nici nu ştiu cine a vandalizat locul noaptea.

După o scurtă analiză, edilul a ajuns la concluzia că “armata” comunitară costă cam mult la vreme de criză şi că acelaşi lucru se poate face cu un sfert de preţ, poate chiar mai eficient.

“Anual cheltuim 1.000.000 de lei pentru poliţiştii comunitari, pentru salarii şi dotare. Sunt mulţi şi nu dau nici măcar amenzi. Pentru a patrula am putea folosi mai bine şase oameni de la o firmă de pază, cu contract, care s-ar bucura să câştige un sfert din suma asta şi chiar cred că s-ar strădui să lucreze”, ne-a spus viceprimarul Negură.

Până la supunerea spre aprobarea Consiliului Local a unei astfel de măsuri radicale, edilii câmpulungeni vor preda însă “pe semnătură” poliţiştilor comunitari de serviciu mobilierul stradal şi alte dotări, pentru ca, în caz că se produc distrugeri şi autorul nu este prins, să le fie imputat lor. Dacă nici aşa nu se va obţine o mai mare mobilizare, viceprimarul spune că va propune personal instituţia spre desfiinţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţia comunitară, ameninţată cu desfiinţarea.
 Vizualizări articol: 2266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Poliţia comunitară, ameninţată cu desfiinţarea3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penibil trimis de
(31 mar 2010, 13:46:47
Buna decizie! Derutatii astia imbracati ca niste ciocli, nu numai ca trebuie desfiintati, dar nici nu trebuiau inventati. Acu ca gafa e facuta, trimiteti-i acasa ca si asa n-au nici o treaba! Taie frunze la caini.
2.   In sfarsit trimis de
(31 mar 2010, 16:23:11
Dar de s-a pune macar in practica.
3.   Potisti de prin baruri trimis de
(31 mar 2010, 23:01:29
politisti biau cot la cot cu huligani care isi arata apoi faima spargind si devastind bunurile noastre comune.acesti politisti sa fie trimisi la pascut oile pe rarau.ca si asa sunt ciobani cu 4 clase.aroganti si plini de fumuri .ca cine mis eu.da niste rahati inbracati in haine de politisti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei