Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Dacia Duster a câştigat Raliul Gazelelor

Dacia adună referinţe tot mai bune la adresa primului său SUV. Dacia Duster s-a impus într-o competiţie interesantă, denumită Raliul Gazelelor, pe un traseu din Maroc. Modelul românesc cu tracţiune 4x4 îşi atribuie primul loc pe podium, fiind prima reuşită după un loc doi obţinut în Trofeul Andros, alături de Alain Prost.

Noul Dacia Duster va fi disponibil la dealerii din România începând din 14 aprilie. Preţul de lansare pentru piaţa noastră este de 10.500 de euro cu TVA.

 

Duster, victorios în cursa de anduranţă destinată doamnelor

La câteva zile înainte de lansarea comercială, Dacia Duster a reuşit să-şi demonstreze performanţele în teren accidentat, precum şi robusteţea şi fiabilitatea pe dunele de nisip şi pe suişurile şi coborâşurile Munţilor Atlas din Maroc.

Raliul Gazelelor este o cursă originală şi atipică, potrivită spiritului mărcii Dacia, căreia îi place să surprindă lumea auto. Raliul Gazelelor este singura cursă auto 100% feminină, cu o abordare originală a competiţiei auto: nu contează viteza, ci numărul cât mai mic de kilometri parcurşi. Ea presupune utilizarea unor instrumente simple – Gazelele au la dispoziţie o busolă şi două hărţi 1/100 000 & 1/250 000. Acestea trebuie să dea dovadă de multă ingeniozitate şi spirit strategic: pentru a uni punctele de trecere obligatorii, Gazelele îşi stabilesc ele însele traseul, ţinând cont de constrângerile reliefului.

La volanul Dacia Duster s-a aflat Isabelle Charles (responsabila de design culori şi materiale a Daciei Duster), care  s-a clasat prima la Raliul Gazelelor (Rallye Aicha des Gazelles).

Cel de-al doilea vehicul Duster care a participat la Raliul Gazelelor, pilotat de Nathalie Descout (coordonatoarea campaniei publicitare Dacia Duster la nivel mondial), s-a clasat pe poziţia a patra .

Dacia Duster, noua maşină de teren de la Dacia, s-a clasat prima la Raliul Gazelelor, la categoria crossover.

La volanul vehiculului, Isabelle Charles şi co-echipiera Douania Bennani (echipajul 315) au obţinut victoria, totalizând 923.04 km de penalizări. Isabelle Charles, designer culori şi materiale, a declarat că „Dacia Duster trece peste tot. Peste pietricele, peste forme de relief accidentate, peste dunele de nisip… E cu-adevărat impresionant! De asemenea, a fost foarte încurajator pentru noi să vedem că publicul este atât de interesat şi informat cu privire la Dacia Duster, având în vedere că vehiculul nu a avut încă lansarea comercială!”

La volanul celei de-a doua maşini Dacia Duster participante la Raliul Gazelelor,  Nathalie Descout şi Dorothée Topin (echipajul 316) au obţinut, la prima lor experienţă în raliuri, locul patru, cu 2203.9 km de penalizări.

 

 

Echipajul 315.

Pilot: Isabelle CHARLES

Isabelle Charles s-a născut pe 28 noiembrie 1962 şi este licenţiată a Şcolii de Arte Frumoase din Paris, secţia Pictură, şi a Şcolii Superioare Naţionale de Arte Aplicate şi de Meserii de Artă, secţia Design Transporturi. Începe să lucreze pentru Renault în 1989 la Direcţia Design de la Technocentre, Guyancourt, unde este responsabilă de mai multe proiecte de design culori şi materiale pentru diverse vehicule (Formula 1…) şi, mai recent, de gama Dacia şi de Duster.

Isabelle Charles este pasionată de raliuri, acesta fiind al cincilea an când participă la Raliul Gazelelor. În 2007 s-a clasat pe locul al doilea (categoria 4x4).

Coechipiera: Dounia Bennani

Dounia Bennani s-a născut pe 5 mai 1969, este licenţiată a Şcolii de Optică din Casablanca şi lucrează ca optician la Meknès în Maroc. Şi ea este pasionată de raliuri, participând pentru a şasea oară la Raliul Gazelelor. În 2007 s-a clasat pe locul cinci (categoria 4x4).

 

Echipajul 316.

Pilot: Nathalie Descout

Nathalie Descout s-a născut pe 22 ianuarie 1982 şi este licenţiată a Universităţii Paris IX Dauphine, secţia Marketing şi Comunicare. Din 2004 până în 2007, a lucrat pentru Renault Spania, fiind responsabil de studii clienţi, în cadrul direcţiei de marketing. În 2007, s-a mutat la sediul Renault de la Boulogne Billancourt în cadrul direcţiei globale de marketing, unde ocupă în prezent postul de şef proiect de publicitate la nivel mondial.

Coechipiera: Dorothée Topin

Dorothée Topin s-a născut pe 26 aprilie 1981 la Maisons – Laffitte (Franţa) şi este licenţiată a Universităţii Paris IX Dauphine, secţia Marketing. În 2006 începe să lucreze pentru grupul JIPO (în prezent Novedia), unde ocupă în prezent postul de consultant marketing, cu specializarea în telecomunicaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Duster a câştigat Raliul Gazelelor.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 2756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dacia Duster a câştigat Raliul Gazelelor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei