Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei zile lungi

Rădăuţenii au din nou căldură şi apă caldă prin „mărinimia” lui Olărean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aurel Olărean şi-a făcut milă de oamenii care locuiesc în Rădăuţi. După trei zile în care s-au spălat în lighean pentru că nu aveau apă caldă şi s-au încălzit la calorifere electrice, rădăuţenii au beneficiat din nou de aceste facilităţi începând de aseară. Alimentarea cu gaz metan a fost reluată aseară, după trei zile în care edilul din Rădăuţi a refuzat cu încăpăţânare să vireze o parte din datorii.

 

Furnizarea gazului metan a fost reluată ieri după-amiază, în jurul orelor 17.00. Ilie Ursulean, directorul tehnic de la SC Nord Gaz SRL, firma care distribuie gazul metan în Rădăuţi, a declarat pentru Monitorul de Suceava: „Primarul Aurel Olărean a întocmit ieri un grafic de eşalonarea a plăţilor pentru sumele restante la gaz. Astfel, s-a decis ca după suma de 483.000 de lei care ne-a fost virată ieri (n.r. - luni) de primărie în contul SC Servicii Comunale SA, astăzi (n.r. - ieri) să mai intre încă 170.000 de lei, apoi încă 100.000 de lei, iar până la data scadentă, adică 7 aprilie, încă 257.000 de lei. Deşi acest angajament a fost semnat de primarul Olărean, de directorul Tătar de la Servicii Comunale, firma Nord Gaz nu şi-a pus parafa pe acest document. Cu toate acestea, ne-am gândit la situaţia în care se află locuitorii municipiului acum în preajma sărbătorilor de Paşti şi am decis să dăm drumul la gaz. Practic, s-a intrat în normalitate, însă numai până pe data de 7 aprilie, dacă nu vor fi respectaţi termenii angajamentului”.

În aceste condiţii, de ieri după amiază rădăuţenii beneficiază, după o „pauză” de aproape trei zile, de utilităţile normale unei urbe civilizate, la nivelul anilor 2010.

Facturile restante pe care SC Nord Gaz SRL le are de încasat de la Primăria Rădăuţi, prin intermediul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, se ridicau la valoarea de 5.117.792 de lei.

 

Olărean uimeşte şi la Realitatea TV

Dacă problema gazului metan a fost rezolvată după trei zile extrem de lungi pentru rădăuţeni, primarul Aurel Olărean continuă să uimească cu alte aspecte. Într-o emisiune a postului de televiziune Realitatea, edilul din Rădăuţi a explicat nonşalant cum stă treaba cu noua metodă de asfaltare, cu balast.

„Eu am cerut firmei respective să astupe cu balast doar gropile, dar muncitorii, în exces de zel, au pus balast pe toată strada”, a precizat Aurel Olărean. Poate ar mai trebui adăugat că firma Cosadel, cea care se ocupă cu „asfaltarea” cu balast, este administrată de persoane din anturajul lui Aurel Olărean, iar gurile rele spun că totul este un cadou făcut din bani publici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădăuţenii au din nou căldură şi apă caldă prin „mărinimia” lui Olărean.
 Vizualizări articol: 1532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rădăuţenii au din nou căldură şi apă caldă prin „mărinimia” lui Olărean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(31 mar 2010, 12:56:21
Sarbatori fericite si cel de sus sa va dea mai multa intelepciune.
Daca are cui!
2.   No comment trimis de
(31 mar 2010, 13:47:27
Alt cretin...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei