Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la Prefectură

Recomandare pentru actorii implicaţi în campania pentru PE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Prefectul Orest Onofrei a recomandat actorilor implicaţi în campania electorală premergătoare alegerilor pentru Parlamentul European să găsească mijloacele necesare pentru a conştientiza populaţia să vină la vot pe data de 25 noiembrie. Onofrei a precizat că acesta este un lucru extrem de important, arătându-se îngrijorat că peste două treimi din populaţie nu ştie care este data alegerilor europarlamentare, după cum relevă ultimele sondaje de opinie.

„Trebuie să găsim mijloacele necesare ca să informăm populaţia, să ne concentrăm pe acest lucru şi mai puţin pe  folosirea oricărui subiect public pentru campania electorală. De exemplu, mi se pare puţin deplasat să aduni geamantane de semnături pentru un lucru care există deja. Mă refer la dotarea Spitalului Judeţean cu aparatură modernă. Procedura de achiziţie este în curs, banii sunt în cont,  licitaţiile sunt anunţate pe SEAP, pentru toate cele cinci componente care ar fi trebuit să alcătuiască platoul de imagistică, inclusiv tomograful. Au mai rămas doar parcurgerea procedurilor şi adjudecarea licitaţiei. Nu văd rostul unei acţiuni civice de adunare de semnături pentru computerul tomograf. Pun această acţiune pe seama unei crize de idei”, a declarat Onofrei. El a mai recomandat celor implicaţi în campania electorală să abordeze subiecte care ţin de Europa şi de Parlamentul European."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recomandare pentru actorii implicaţi în campania pentru PE.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recomandare pentru actorii implicaţi în campania pentru PE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei