Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Situaţie contradictorie

Vasile Lupu şi-a dat pădurile în pază Direcţiei Silvice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

După ce de ani de zile “a tunat şi a fulgerat” contra activităţii Regiei Naţionale a Pădurilor, pe care a acuzat-o că se face vinovată de distrugerea pădurilor României, avocatul Vasile Lupu a demonstrat că tot în angajaţii acestei instituţii are mai multă încredere, atunci când e vorba de pădurile sale.

Săptămâna trecută, Vasile Lupu, reprezentant al Fondului Bisericesc Ortodox Român al Bucovinei, care cere retrocedarea a 192.000 de hectare de pădure, şi-a încredinţat pădurile în administrare Direcţiei Silvice Suceava.

Practic, cele aproximativ 4 hectare de pădure deţinute de el în Liteni vor fi păzite şi întreţinute de silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Dolhasca. Pentru aceste servicii, el are de plătit anual o sumă de aproape 100 de lei, taxa fiind de 25de lei pe hectarul de pădure.

Mai mult, socrii săi, care deţin câteva zeci de hectare de pădure în zona Câmpulung Moldovenesc, sunt clienţi vechi ai Direcţiei Silvice Suceava, după cum a confirmat directorul instituţiei, Valerian Solovăstru.

Decizia avocatului intră în contradicţie cu afirmaţiile pe care le face despre activitatea Direcţiei Silvice Suceava şi a angajaţilor acesteia, cărora recent le-a transmis „să mai treacă şi la muncă cinstită”, cu atât mai mult cu cât în judeţul Suceava sunt numeroase ocoale silvice private, cărora le putea încredinţa paza pădurilor sale.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Lupu şi-a dat pădurile în pază Direcţiei Silvice.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Lupu şi-a dat pădurile în pază Direcţiei Silvice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei