Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri extreme

Consilierii locali PSD vor protesta în faţa Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Consilierii locali PSD din municipiul Suceava ameninţă că vor protesta în stradă, fiind nemulţumiţi de modul în care conducerea Primăriei se preocupă de gestionarea problemelor cu care se confruntă „capitala judeţului”.

Anunţul a fost făcut de liderul PSD Suceava, consilierul local Virginel Iordache, care a declarat că este posibil ca, înaintea şedinţei deliberativului local de la mijlocul acestei săptămâni, reprezentanţii PSD să protesteze în faţa Primăriei, pe motiv că edilul Sucevei, Ion Lungu, nu se implică în urgentarea lucrărilor de termoficare şi în reabilitarea străzilor. Iordache a precizat că PSD va recurge la mişcări de protest, în condiţiile în care Ion Lungu nu va răspunde pozitiv la o serie de solicitări ale social-democraţilor, respectiv luarea unor măsuri urgente pentru ca străzile sau terenurile afectate de lucrările de modernizare a reţelelor de termoficare să fie aduse la starea iniţială, iar arterele de circulaţie murdare cu noroi să fie spălate, astfel încât să se evite producerea unor accidente.

Liderul social-democraţilor suceveni a spus că în situaţia în care solicitările nu vor fi rezolvate de primarul Ion Lungu, consilierii locali PSD vor recurge la măsuri extreme, cum ar fi grevă japoneză în deliberativul local sau chiar protestul public.

 „În cazul în care solicitările noastre vor rămâne doar la nivelul unor demersuri, iar problemele cetăţenilor nu vor fi rezolvate, ne rezervăm dreptul de a protesta în mod public. Modul în care vom protesta va fi, fie grevă japoneză, fie abţinerea de la votul oricărui proiect de hotărâre, fie prin protest public sau grevă în faţa Primăriei. Cu siguranţă vom protesta public în faţa Primăriei, astfel încât domnul Ion Lungu să înţeleagă pentru totdeauna că realizările nu sunt ale primarului, iar nerealizările ale Consiliului Local, aşa cu vrea domnia sa să inducă ideea. Tot ceea ce este bun este meritul primarului, iar ce este rău este meritul consilierilor PSD”, a declarat Virginel Iordache.

El a arătat că toţi reprezentanţii PSD din Consiliul Local au mers pe teren pentru a monitoriza modul în care se desfăşoară lucrările de modernizare a reţelelor de termoficare. Mai mult, liderul PSD Suceava susţine că prezenţa consilierilor locali pe şantierele de lucru a determinat urgentarea ritmului în care se realizează aceste lucrări şi l-a sfătuit pe Ion Lungu să procedeze la fel. Nu în ultimul rând, Iordache a declarat că primarul Ion Lungu nu a dat dovadă că poate să gestioneze o investiţie de mare anvergură, cum este cea de reabilitare a reţelelor de termoficare.

Reacţia primarului Ion Lungu a fost foarte scrută. El a spus că vede în acţiunea social- democraţilor suceveni „un spectacol ieftin de început de campanie electorală”.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierii locali PSD vor protesta în faţa Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierii locali PSD vor protesta în faţa Primăriei Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei