Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pensii pierdute

Poştăriţă tâlhărită de 26.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

O poştăriţă din municipiul Suceava a fost tâlhărită, ieri dimineaţă, de aproximativ 26.500 de lei. Fapta s-a petrecut, în jurul orei 11:00, într-o scară de bloc din cartierul Burdujeni. Judiciariştii Poliţiei au intrat imediat în alertă şi încearcă acum să dea de urma autorilor. Deşi fapta s-a petrecut în plină zi, nici unul dintre locatarii blocului cu pricina sau locuitorii imobilelor din vecinătate nu a văzut şi nu a auzit nimic. Toţi cei audiaţi până ieri seară de oamenii legii au dat din umeri şi nu au putut să le ofere nici o informaţie anchetatorilor.

Elena S., în vârstă de 56 de ani, lucrător la Oficiul Poştal numărul 3 Suceava ( Burdujeni) a plecat, ieri dimineaţă, să ducă banii de pensie bătrânilor din zona care îi fusese repartizată. În momentul în care a intrat într-un bloc de pe strada „Celulozei” (bloc 25, scara G), poştăriţa a observat doi tineri care stăteau în dreptul unei uşi, cu spatele la ea, ca şi când ar fi sunat la apartamentul cu pricina şi aşteptau să li se deschidă. Femeia nu a dat importanţă şi a mers mai departe. Nu a apucat, însă, să facă mai mulţi paşi, fiind lovită cu putere peste faţă. Din cauza atacului extrem de violent, Elena S. şi-a pierdut pentru câteva momente cunoştinţa. Când s-a dezmeticit cât de cât, factorul poştal a observat că geanta doldora de bani îi fusese furată. Deşi femeia a alertat imediat Poliţia, iar oamenii legii au ajuns în numai câteva minute la faţa locului, tâlharii dispăruseră din zonă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poştăriţa plecase iniţial de la sediul oficiului poştal cu nu mai puţin de 60.000 de lei, însă, până la momentul producerii faptei împărţise pe la pensionari mare parte din bani.

Şi alţi poştaşi au fost tâlhăriţi

Cazuri similare s-au mai înregistrat şi în alte judeţe din ţară, motiv pentru care, în urmă cu aproape două săptămâni (11 octombrie 2007), angajaţii Oficiului Poştal numărul 3 Suceava au fost instruiţi de poliţişti cu privire la modul de asigurare a transportului şi distribuirii banilor şi altor bunuri. În ciuda avertismentelor oamenilor legii, ieri dimineaţă, poştăriţa a plecat la drum, singură, cu o sumă importantă de bani asupra sa. Anchetatorii sunt de părere că „tâlhăria nu s-ar fi înregistrat, dacă Elena S. ar fi fost însoţită de un coleg”.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea autorilor, precum şi recuperarea prejudiciului”, a precizat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subinspector Bogdana Ioana Crăciun."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poştăriţă tâlhărită de 26.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1267 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poştăriţă tâlhărită de 26.000 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei