Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transfer

47 de persoane cu dizabilităţi de la Costâna, mutate la Mitocu Dragomirnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

47 de persoane adulte cu dizabilităţi de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Costâna vor fi transferate în noul centru de recuperare şi locuinţe maxim protejate, construit la Mitocu Dragomirnei. Inaugurarea noilor servicii alternative va avea loc mâine, la ora 10:00. Este vorba de un program PHARE care are ca obiectiv „egalizarea şanselor pentru persoanele cu handicap, prin reforma sistemului de protecţie a persoanelor cu dizabilităţi”.

Restructurarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Costâna se realizează prin  înfiinţarea de servicii alternative noi, rezidenţiale: locuinţe maxim protejate şi Centru de Recuperare şi Reabilitare. Valoare totala a proiectului este de peste 520 de mii de euro, din care 52.223 de euro provin de la Consiliul Judeţean Suceava.

Grupul ţintă al proiectului este de 212 persoane adulte cu dizabilităţi, rezidente în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna dar, pentru început, beneficiarii direcţi sunt 47 de persoane adulte cu dizabilităţi, din care 10 persoane cu abilităţi ridicate, pentru locuinţa maxim protejată, şi 37 de persoane cu abilităţi medii, pentru Centru de Recuperare şi Reabilitare. Ambele imobile sunt nou-construite pe un teren oferit de Primăria din Mitocu Dragomirnei.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 47 de persoane cu dizabilităţi de la Costâna, mutate la Mitocu Dragomirnei.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
47 de persoane cu dizabilităţi de la Costâna, mutate la Mitocu Dragomirnei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei