Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atitudine

Comisarii de mediu suceveni, nemulţumiţi de activitatea primăriilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Nemulţumiţi de modul în care autorităţile locale din judeţul Suceava au înţeles să organizeze campanii de curăţenie specifice sezonului de toamnă, comisarii de mediu suceveni vor iniţia o serie de controale pe această temă.

Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, chiar dacă, cel puţin oficial, România este membră a Uniunii Europene, încă există comune mari în judeţul Suceava care nu au organizat un serviciu de salubrizare, dar nici nu au semnat contracte cu firme specializate în astfel de servicii.

„La nivelul judeţului Suceava, se constată o mare discrepanţă între anumite aşezări, care au făcut paşi importanţi în sensul asigurării unor servicii de salubrizare civilizate, şi primării care nu au achiziţionat nici măcar coşuri sau containere pentru deşeuri menajere”, este de părere comisarul Constantin Harasim.

În acest context, în ultima perioadă, nu a fost nici o săptămână în care comisarii de mediu să nu fi sancţionat primării din judeţul Suceava din cauza lipsei curăţeniei de pe raza localităţilor. Depozitări necontrolate de deşeuri menajere, pe cursurile de apă sau pe marginea drumului, au fost constatate, în săptămâna 15-21 octombrie, în comunele Şaru Dornei şi Dărmăneşti. În nici una dintre cele două comune nu se asigură colectarea, selectivă sau nu, a deşeurilor, iar grămezile de gunoaie sunt la vedere. Dacă primăria Şaru Dornei a fost amendată cu 15.000 de lei (150 de milioane de lei vechi), sancţiunea aplicată primăriei Dărmăneşti a fost o amendă de 10.000 de lei (100 de milioane de lei vechi).

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarii de mediu suceveni, nemulţumiţi de activitatea primăriilor.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisarii de mediu suceveni, nemulţumiţi de activitatea primăriilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei