Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răspuns

Conducerea SAPARD Iaşi consideră că acuzele aduse de PSD sunt nefondate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Directorul Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală Iaşi (fosta Agenţie SAPARD), Eugen Ţicău, a anunţat că acuzele social-democraţilor suceveni potrivit cărora proiectul de finanţare al unei persoane din comuna Coşna, Ciprian Doroftei, ar fi fost pierdut de angajaţii acestei agenţii, sunt nefondate şi nu reflectă realitatea. Ţicău a precizat că, în urma verificărilor efectuate la Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 1 Iaşi, numele lui Ciprian Doroftei nu a fost regăsit printre solicitanţii de fonduri SAPARD, iar respectiva persoană nu a depus nici o cerere de finanţare conformă.

„Totuşi, bazându-ne pe similitudinea detaliilor, beneficiarul SAPARD la care credem că au făcut dumnealor referire este Traian Dorofteiesei, din satul Teşna, comuna Coşna, care are un proiect pentru achiziţia a şase vaci de lapte şi a unor echipamente tehnologice pentru grajd”, a declarat directorul CRPDRP Iaşi. El a adăugat că, în acest caz, cererea de finanţare a fost înregistrată la Agenţia de Plăţi la sfârşitul lunii iulie 2006, iar contractul de finanţare a fost semnat în luna ianuarie 2007.

Ţicău a spus că, potrivit procedurilor SAPARD, proiectul va beneficia de o finanţare nerambursabilă de până la 60% din valoarea totală eligibilă. Cu toate acestea, Eugen Ţicău a afirmat că după semnarea contractului, Traian Dorofteiesei a constatat necesitatea aducerii unor modificări în lista iniţială de bunuri propuse spre achiziţionare, iar potrivit prevederilor legislaţiei privind achiziţiile publice, a trebuit să refacă selecţia de oferte.

„Proiectul beneficiarului se află în acest moment în stadiu de implementare şi urmează procedura specifică în vederea obţinerii finanţării. Din acest motiv, cele spuse despre dispariţia proiectului de finanţare sunt afirmaţii nefondate”, a încheiat Eugen Ţicău."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea SAPARD Iaşi consideră că acuzele aduse de PSD sunt nefondate.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea SAPARD Iaşi consideră că acuzele aduse de PSD sunt nefondate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei