Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Într-o săptămână

Căldura va ajunge în casele tuturor sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Căldura se va face simţită în casele tuturor locuitorilor Sucevei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, cel târziu la începutul săptămânii viitoare. De astăzi, numărul sucevenilor care nu beneficiau de căldură se va diminua, odată cu începerea furnizării căldurii pentru un sfert din locatarii racordaţi la punctul termic A1, pentru jumătate dintre locuitorii racordaţi punctului termic Mihai Viteazu 1, pentru un sfert dintre cei racordaţi punctului termic George Enescu 4/2, cât şi pentru jumătate din blocurile arondate punctului termic Zamca 5.

Practic, odată cu punerea în funcţiune a tuturor punctelor termice la care în toamna acestui an au început lucrări de modernizare, doar o mică parte din populaţia Sucevei, aproximativ 6%, nu beneficiază încă de servicii de termoficare.

Atât primarul Sucevei, Ion Lungu, cât şi directorul Termica, Constantin Plăcintă, au declarat, ieri, că în maxim o săptămână toţi locuitorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor beneficia de căldură.

“Se fac eforturi serioase pentru ca situaţia să intre în normal cât mai repede. Am fost pe teren atât sâmbătă cât şi duminică, s-a lucrat în ambele zile, până seara târziu, şi au fost puse parţial în funcţiune câteva puncte termice”, a declarat Ion Lungu.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, s-a început furnizarea căldurii pentru 70% dintre sucevenii racordaţi punctului termic Obcini 3, pentru restul de 30% serviciile de termoficare urmând să fie disponibile spre sfârşitul lunii octombrie.

Tot la sfârşitul săptămânii a fost pus în funcţiune punctul termic Liceu Ştefan cel Mare, dar numai pentru utilizatorii de la blocurile arondate, cei de la case fiind nevoiţi să mai aştepte câteva zile.

De duminică, Termica a început să furnizeze căldură şi pentru jumătate dintre sucevenii ale căror locuinţe sunt racordate punctului termic A1, de astăzi urmând să fie alimentat cu energie termică încă un sfert dintre locatarii din zonă.

Directorul Termica a precizat că în prima fază va fi furnizată doar căldura, care este vitală, mai ales în condiţiile temperaturilor scăzute înregistrate în ultima perioadă, urmând ca după aceea să se facă şi lucrările necesare reluării furnizării apei calde, la cei ce nu beneficiază acum de acest serviciu.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căldura va ajunge în casele tuturor sucevenilor.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căldura va ajunge în casele tuturor sucevenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei