Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 oct 2007 - Anul XII, nr. 249 (3624)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal sexual

Încă trei ani de închisoare pentru fiul deputatului Tărniceru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Condamnat la trei ani şi 8 luni de închisoare după ce, în septembrie 2006, aflat la volanul unui autoturism „Skoda Octavia” a accidentat mortal o fetiţă în vârstă de 7 ani, după care a încercat să fugă de la locul accidentului, Lucian Tărniceru (21 de ani), fiul deputatului PSD de Suceava, Petru Tărniceru, a primit o veste cât se poate de proastă din partea magistraţilor Judecătoriei Vatra Dornei.

Judecat pentru viol, lipsire de libertate şi răspândire de materiale obscene, într-un dosar aflat pe rolul acestei instanţe, Tărniceru Jr. a fost condamnat, recent, de judecătorii dorneni la trei ani de închisoare cu executare (sentinţa 270 din 10 octombrie 2007). În acelaşi dosar a fost condamnat, tot la trei ani de închisoare cu executare, şi un alt tânăr din Vatra Dornei, Andrei Dragomir, precum şi un unchi de-al lui Lucian Tărniceru, Gavril Tărniceru, acesta din urmă primind şase luni de închisoare cu suspendarea condiţionată a pedepsei.

Tărniceru şi Dragomir au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi că, în cursul anului 2004, au lipsit de libertate, în perioade diferite, trei adolescente din localitate, pe care le-au obligat să întreţină relaţii sexuale. În timpul partidelor de sex cu forţa, cei doi protagonişti au făcut fotografii, o parte dintre acestea fiind răspândite printre elevii Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei, unitate de învăţământ la care învăţau şi victimele.

La unul dintre violuri, susţin surse din rândul anchetatorilor acestui caz, a luat parte şi Gavril Tărniceru. Perversiunile sexuale aveau loc în diferite locaţii din oraşul-staţiune, fie într-un apartament, într-un restaurant, la sediul unei firme sau chiar pe pârtia din localitate. Sentinţa judecătorilor din Vatra Dornei nu este definitivă, putând fi atacată de inculpaţi.

„Doi dintre ei, Tărniceru şi Dragomir, au formulat deja apel”, ne-a declarat, ieri, preşedinta Judecătoriei Vatra Dornei, Codrina Iosana Martin, precizând că şi al treilea inculpat mai poate declara apel, întrucât termenul legal nu a expirat.

Preşedinta Judecătoriei Vatra Dornei ne-a mai spus că atât Tărniceru, cât şi Dragomir au fost condamnaţi şi la plata a 17.500 de lei fiecare, reprezentând despăgubiri morale datorate victimelor. "
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă trei ani de închisoare pentru fiul deputatului Tărniceru.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă trei ani de închisoare pentru fiul deputatului Tărniceru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei