Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Mănăstirea Humorului

Flutur: Suceava se poate dezvolta cu turism şi creşterea animalelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, candidatul PDL pentru un nou mandat, consideră că două domenii de activitate sunt extrem de importante pentru dezvoltarea judeţului, zootehnia şi turismul. Flutur a fost prezent la Mănăstirea Humorului, unde a discutat cu locuitorii acestei comune, în prezenţa primarului Cătălin Tomasciuc, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat. Flutur a ţinut să precizeze că Mănăstirea Humorului este una dintre comunele judeţului în care numărul de turişti a crescut în urma proiectelor pentru dezvoltarea turismului iniţiate de administraţia judeţeană.

„Aici în judeţul Suceava s-au făcut lucruri frumoase pe turism, şi promovarea zonei, şi peste 400 de pensiuni turistice, majoritatea făcute în perioada mea. Nu e uşor, dar ca să putem să atragem şi mai mulţi turişti trebuie să investim  în continuare în infrastructură”, a spus Flutur.

El a adăugat că primarii vor trebui să-i înveţe pe tineri să-şi facă ferme pentru creşterea animalelor, cererea de carne de pe piaţa externă fiind foarte mare.

„Îi îndemn pe tineri să treacă la creşterea animalelor, pentru că le organizez exporturi de pe Aeroportul Salcea. Este cerere de carne de oaie şi am nevoie de fermieri, mai ales că avem comenzi de 40 de tone de carne pe săptămână”, a declarat Gheorghe Flutur.

El i-a îndemnat pe locuitorii acestei comune să voteze cu el, cu Cătălin Tomasciuc, dar şi cu echipele lor de consilieri locali şi judeţeni.

„Trebuie să înţelegeţi. Puteţi să spuneţi: <eu ţin cu Flutur>. Dar dacă staţi acasă şi nu mergeţi la vot, nu mă ajută. Vreau să-mi daţi votul şi pentru echipa de consilieri. Şi am o mare aşteptare de la Mănăstirea Humorului, pentru că nu v-am lăsat la greu”, a încheiat flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Suceava se poate dezvolta cu turism şi creşterea animalelor.
 Vizualizări articol: 718 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur: Suceava se poate dezvolta cu turism şi creşterea animalelor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei