Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timiş: 18 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie şi a înjunghiat alte trei pe stradă

Miercuri, 14 Martie 2012 (19:13:59)

Tribunalul Timiş l-a condamnat, miercuri, la 18 ani de închisoare pe Aurel Mândrilă, bărbatul care, în vara anului trecut, a ucis o femeie şi a înjunghiat pe stradă alte trei, la Timişoara, decizia putând fi atacată cu apel.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Lavinia Biniş, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Aurel Mândrilă a fost condamnat la 18 ani de închisoare, hotărârea de miercuri a instanţei nefiind însă definitivă.

"Hotărârea nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în zece zile, la Curtea de Apel", a spus Lavinia Biniş.

Aurel Mândrilă a fost arestat în august 2011, fiind acuzat că a înjunghiat pe stradă trei femei, iar înainte cu o zi a ucis o prostituată.

Cele trei femei au fost înjunghiate, în vara anului trecut, la Timişoara.

Prima, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen, în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Ulterior, o altă femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

O a treia femeie, de 23 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, în aceeaşi zi, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată tot la Spitalul Municipal.

Aurel Mândrilă, din Mehedinţi, a fost reţinut imediat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, el recunoscând că le-a atacat pe femei.

În cadrul audierii, bărbatul a fost întrebat şi despre o prostituată de 42 de ani - găsită moartă în aproprierea unei benzinării la ieşire din Timişoara. Iniţial, Mândrilă a negat că ar fi avut vreo legătură cu decesul acesteia, pentru ca mai tîrziu să recunoască fapta.

Mobilul faptelor l-ar fi constituit gelozia determinată de faptul că Mândrilă ar fi fost părăsit de prietenă, iar agresarea persoanelor de sex feminin ar fi reprezentat "răzbunarea sa".

Mândrilă este recidivist, a fost condamnat la zece ani şi şase luni de închisoare după ce a omorât cu un topor un bărbat în Suceava. El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în 28 decembrie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Timiş: 18 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie şi a înjunghiat alte trei pe stradă.
 Vizualizări articol: 637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Timiş: 18 ani de închisoare pentru bărbatul care a ucis o femeie şi a înjunghiat alte trei pe stradă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei