Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Primarul Olărean contestă factura pentru deszăpezirea municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria rădăuţeană contestă factura emisă de prestatorul de utilităţi, SC Servicii Comunale SA, pentru lucrările de salubrizare din luna februarie, valoarea acesteia depăşind 3,2 miliarde de lei vechi. Executivul local susţine că volumul lucrărilor de deszăpezire este supraevaluat, în condiţiile în care luna trecută pe căile de comunicaţii din localitate s-a intervenit insuficient, iar circulaţia a fost foarte dificilă.

 

Olărean: Am decis să fac o sesizare la Garda Financiară, privitor la această situaţie

Inginerul Costel Florea, de la Direcţia tehnică din primăria locală, a precizat: „Activitatea de deszăpezire a fost executată de către SC Servicii Comunale SA fără a ţine cont de cerinţele primăriei locale. Curăţarea zăpezii s-a făcut aleatoriu pe străzile din municipiu, după interesele şi după modul cum au dorit ei, ca să nu mai discutăm despre cantităţile imense de material antiderapant pe care susţin că l-au folosit. Nu au ţinut cont de cerinţele primăriei, motivând faptul că ei acţionează în baza unui regulament şi a unui contract semnat cu Consiliul Local, şi ca urmare au întocmit factura în baza contractului amintit. Lucrările de deszăpezire au fost făcute defectuos şi din acest motiv a fost necesar să apelăm la alte firme care să ne ajute să scoatem localitatea de sub troienele care existau în acea perioadă. Valoarea facturii este foarte mare, iar dacă am calcula volumul lucrărilor după cantităţile şi suprafeţele din documente, nu cred că ei dispun de utilajele necesare pentru toată această activitate. La Servicii Comunale a devenit un fel de <sport> întocmitul facturilor <umflate. care nu pot fi achitate, şi apoi perceperea de penalităţi pentru întârzieri”.

La fel de nemulţumit s-a arătat şi primarul rădăuţean, Aurel Olărean, care a afirmat că va sesiza Garda Financiară cu privire la această situaţie.

Olărean a declarat: „Sunt foarte curios ce fel de materiale antiderapante au folosit cei de la Servicii Comunale şi ce cantitate. Am decis să fac o sesizare la Garda Financiară, privitor la această situaţie, pentru că nu pot înţelege ce fel de materiale au folosit, ce adaosuri au practicat la acestea. Mai mult, privitor la cantităţile de materiale pe care cei de la Servicii Comunale susţin că le-au folosit, mă întreb cum au reuşit acest lucru în condiţiile în care în municipiul nostru s-a circulat foarte greu în acea perioadă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Olărean contestă factura pentru deszăpezirea municipiului.
 Vizualizări articol: 756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Olărean contestă factura pentru deszăpezirea municipiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 mar 2012, 12:44:18
daca dezapezea un hot de la pdl era dublu .dc nu contesta olarean cat a costat pista de biciclete pe care se plimba el cu masa
2.   Nesimtire trimis de
(14 mar 2012, 12:56:37
"Lucrările de deszăpezire au fost făcute defectuos şi din acest motiv a fost necesar să apelăm la alte firme care să ne ajute să scoatem localitatea de sub troienele care existau în acea perioadă."

Defapt asta astepta olarean si apoi sa-si poata umfla el buzunarele
Poate da Domnul si acum cu noile alegeri vor iesi la iveala toate faradelegile facute de nesimtitul de primar.
3.   Ptr.yairmeir si valy trimis de
(14 mar 2012, 13:03:16
uslasilor aveti foarte mare nevoie de cascaval.
4.   =))) trimis de
(14 mar 2012, 14:08:18
o sa il votam pe Tatar...el nu fura nimicrolling on the floorlaughing este un usl-ist foarte cinstitrolling on the floor))))))
5.   Consilieri se vor razbuna ! trimis de
(14 mar 2012, 14:08:37
D-le primar de ce cautati cearta si nu achitati facturile catre Servicii Comunale ? In oras nu avem nevoie de alte investitii ,doar de platit catre Servicii Comunale . Va dau un sfat , sa va purtati frumos cu d-l Tatar ca daca iese primar o sa va numeasca in locul lui la Servicii Comunale ca pedeapsa pentru sicanele pe care i le faceti si o sa vedeti ce greu este sa hranesti atatia consilieri .
6.   Are perfecta dreptate primarul trimis de
(15 mar 2012, 18:07:08
Cu totii stim cum sa circulat in ianuarie si februarie in Radauti. Era sticla pe jos in centru si in alte zone importante din oras.
Tatar a crezut ca,daca nu scoate utilajele la dezapezire il freaca pe Olarean la alegeri,desigur oamenii ne stiind cum sta treaba dau vina pe primar.
Acest Tatar ne fura pe noi toti de ani buni!!!oare cat ii va mai merge???!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei