Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2012 - Anul XVII, nr. 61 (4966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu nervii la pământ

A distrus un bar şi a ameninţat doi oameni, după ce a pierdut la „păcănele”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene de groază luni seară la un bar situat la ieşirea din Baia spre Bogata. După mai multe ore petrecute la „păcănele”, Costică Pandel, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a constatat că norocul nu a fost de partea sa, iar o mare parte din banii pe care-i „investise” s-au dus pe apa sâmbetei. Nervos din cale afară, omul a smuls din priză cablurile celor trei aparate, iar apoi le-a scos în faţa barului şi le-a făcut praf cu o bâtă. Mai mult, Pandel a încercat să încarce bunurile într-o căruţă, dar a renunţat după ce căruţaşul a dispărut.

În timp ce la sediul barului aflat în administrarea SC Panseluţa SRL Baia se petreceau aceste scene, vânzătoarea a sunat după ajutor. La faţa locului au ajuns doi angajaţi, care au încercat să-l calmeze pe Costică Pandel. Nu doar că nu au reuşit, dar bărbatul s-a înfuriat şi mai tare, chemând în ajutor şi trei prieteni. Ajutat de aceştia, i-a pus la punct pe angajaţi, care s-au baricadat în bar, aşteptând ajutorul poliţiştilor.

Până să ajungă oamenii legii, mai multe geamuri şi uşa barului au fost sparte de agresori cu bâtele. Poliţiştii au reuşit cu greu să oprească întreaga nebunie, iar Costică Pandel şi Adrian Anasiei, unul dintre prietenii care-i săriseră în ajutor, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Aseară, Judecătoria Fălticeni a decis că cei doi nu prezintă un pericol public prea mare şi a stabilit că pot fi cercetaţi în stare de libertate. Împotriva lor, precum şi a lui Andrei Marin, un alt „ajutor” al lui Pandel, s-a luat măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu, Baia. Valoarea prejudiciului cauzat se ridică la aproximativ 15.000 de lei.

Cercetările continuă împotriva agresorilor pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A distrus un bar şi a ameninţat doi oameni, după ce a pierdut la „păcănele”.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A distrus un bar şi a ameninţat doi oameni, după ce a pierdut la „păcănele”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Idiotuleeeee !!! trimis de
(14 mar 2012, 15:30:16
Daca arunci banii in fantana , mai ai sanse sa-i recuperezi !!! Dorinta unor romani de a se imbogati peste noapte ( ca si-n cazul "premiilor" telefonice ) le ia mintea fraierilor . Nu conteaza varsta sau sexul . Poate la pension va cugeta la cat de prost l-a fatat ma-sa .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei