Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Gheorghe Flutur, manifestantul din faţa Palatului Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La comanda generalului Eugen Şalar, vânătoarea de protestatari continuă. Şeful Jandarmeriei Suceava trebuie să-şi justifice gradele de pe umăr şi sumele mari de pe statele de plată, aşa că-şi pune subordonaţii să-i amendeze non-stop pe cei câţiva oameni care se-adună pe seară în faţa Palatului Administrativ. Fără să aibă mustrări de conştiinţă, Eugen Şalar îi atacă pe manifestanţi la buzunare. Astfel, şeful Jandarmeriei Suceava se dovedeşte a fi un adevărat haiduc, însă unul care ia de la săraci şi dă la bogat. Bogatul fiind statul care strânge bani din impozite, taxe şi amenzi şi-i împarte, apoi, celor care-l slujesc cu devotament, inclusiv lui Eugen Şalar. Însă, acum şi aici vom termina cu atacul sălbatic declanşat de generalul Şalar împotriva protestatarilor.

Stimaţi manifestanţi, vă invit să decupaţi din ziar bucata de text care urmează şi să o folosiţi în cazul în care jandarmii se vor năpusti asupra domniilor voastre cu chitanţierele pentru amenzi. „Autorizaţie de protest. Începând de astăzi, 13 martie 2012, şi până la sfârşitul lumii, după calendarul mayaş, în faţa Palatul Administrativ Suceava pot avea loc acţiuni de protest la care pot participa toţi cetăţenii Sucevei şi invitaţii lor din ţară şi din străinătate, indiferent de sex, vârstă, pregătire, apartenenţă politică şi religie. Protestele pot avea loc în intervalul orar 0-24”. Totuşi, stimaţi manifestanţi, ar fi o mică problemă. Domniile voastre veţi trebui să strigaţi doar anumite lozinci. Şi am să vă dau câteva exemple: „Sus Băsescu!”, „Flutur nu uita/ Bucovina e a ta!”, „Flutur, te iubim/ Că ca tine nu găsim!”, „Flutur, orice-ar fi/ Noi mereu te vom iubi!”, „Hai afară, fiinţă extraordinară!”, „Vă rugăm să ne scuzaţi/ Nu producem cât meritaţi!”, „Vă rugăm să profitaţi/ Şi din pensii mai tăiaţi!”, „Domn Şalar, domn Şalar/ Eşti jandarmul ideal!”, „Mai bine protestatar decât pesedist/ Mai bine mort decât uselist!”, „Afară, afară cu useliştii din ţară!” şi „Flutur şi Băsescu le-au pus la leneşi căpăstru’!”. Stimaţi manifestanţi, scandând astfel de lozinci, jandarmii nu numai că nu vă vor mai amenda, dar vă vor apăra de toţi cei care ar putea pune în pericol dreptul domniilor voastre de a vă exprima liber. Mai mult, vă veţi putea bucura de prezenţa alături de dumneavoastră a unor oameni deosebiţi, cum ar fi Eugen Şalar, Gheorghe Flutur şi, cu un pic de noroc, Traian Băsescu. Libertate te iubim/ Ori înfrângem, ori murim!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur, manifestantul din faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 2520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 37 voturi
Gheorghe Flutur, manifestantul din faţa Palatului Administrativ5.0537

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(13 mar 2012, 11:31:50
Avrame iară ieși la atac? Ai ajuns și tu mare jurnalist, măi încrezutule? Nu ești conștient că nu te suportă nimeni în acest oraș? Eu zic să nu mai deschizi gura și să nu mai scrii pe nicăieri. Nu te înghite nimeni. OUT !
2.   BA NU! trimis de
(13 mar 2012, 11:41:06
Îl suport eu! Mie-mi place, băi niculai!
SCRIE, AVRAME, SCRIE! dă-i în mă-sa pe detractori!
(p.s. însă dacă ai cumva aftomobil încearcă să nu circuli cu el pe ulițele patriei. Te rad melițoii de n-apuci să zici „pește”. Doamne feri de vreun dosar penal că pe urma trebuie să iei legatura cu comisarul Gagiu să vezi cum se rezolvă treaba la IML Iași. La Bacău nu se mai poate că s-a haladit treaba!)
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
2.1  RE: BA NU! trimis de
(13 mar 2012, 11:44:04
Și ca să te „inervez”, băi niculai, de acum o dată la 15 minute schimb IP-ul ca să votez articolul!
Ca să mori tu „di șiudî”
2.2  RE: BA NU! trimis de
(17 mar 2012, 13:28:21
nene HERROBERSTURMFUHRER iti propun o "tema de cercetare" : iti propun tie altora interesati care scriu cu continut , sa ne adunam pe un Blog .. te bagi ? ,
sa le turtim fesul alora care o dau de-a droanga platita prin presa .. ce zici ???
3.   ... trimis de
(13 mar 2012, 12:01:53
Avrame iară ieși la atac? Ai ajuns și tu mare jurnalist, măi încrezutule? Nu ești conștient că nu te suportă nimeni în acest oraș? Eu zic să nu mai deschizi gura și să nu mai scrii pe nicăieri. Nu te înghite nimeni. OUT !
4.   RIP! trimis de
(13 mar 2012, 13:35:43
Aici a fost un comentariu! Fără pornografii, fără obscenități, fără nume de persoane.
Telefonul portocaliu a sunat!
Comentariul a dispărut!
Odinească-se în pace. AMIIIIIN!
5.   Precizare trimis de
(13 mar 2012, 19:56:41
Comentariul utilizatorului herrobersturmfuhrer a fost sters deoarece nu respecta regulile de postare pe aceste site
5.1  RE: Precizare trimis de
(14 mar 2012, 09:18:20
Și tu ai făcut limba și literatura română cu profesorul de sport?
vezi că ai de șters începând cu vara lui 2011 aproape 1000 de comentarii obscene, insultătoare, calomnioase, denigratoare, rasiste și neofasciste.
Nu mai departe de celelalte editoriale ia cetește prin ele ce püli frumoase, ce pïzde exhibate și ce cüruri abundente găsești.
Ca să nu mai vorbim de ceva zvastici, ceva saluturi naziste, ceva saluturi legionare și niscai denumiri de formațiuni neo-fasciste. plus instigare la tulburarea ordinii de stat, instigare la violenta plus multe, multe alte articole din codul penal.
Păi dacă faceți treabă faceți-o fără nici un fel de rabat - ce mama dracului.
Hai treceți la treabă și să nu mai văd nici un căpățel de comentariu care nu respecta regulile de postare pe ACESTE SITE!
(p.s. la atitudinea voastră slugarnică prin care puneți botnița comentatorilor, sper că vă dați seama ca deja sunt câteva zeci care au renunțata să mai emita vreo opinie pe fițuica voastră nenorocită. Din ce în ce mai mult CRED că acesta va fi și ultimul comentariu al Obersturmführerului!)
Auzi la el ce nume de utilizator - în perfect acord cu regulile de postare al site-ului.
5.2  RE: Precizare trimis de
(14 mar 2012, 09:26:32
Am uitat:
Băi monitorule, cu inițială minusculă să scrii la pïzdă la mă-ta tatuajul cu „lux” !

5.3  RE: Precizare trimis de
(14 mar 2012, 12:24:34
Sau mai poți să-i trântești lui nevastă-ta un layout pelvian cuprinzând următorul fișier:
„Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!”
6.   Asta-i tare! trimis de
(13 mar 2012, 20:17:17
Who the fuck is Coroama???jegule,o sa implori mila si nu vei capata!Monitorul  ☭ plua puterii....
7.   * trimis de
(14 mar 2012, 14:11:12
PROTEST . Cum vine aia ?
E chestia aia democratică dulce-amăruie ?
Chestia pe care mulţi ăşi aruncă zoaia ?!
Chestia pe care azi o vezi .. şi nu e ? ? ?

În andrenalimba română e interzis să ...
Să guiţi la cel ce-ţi taie ... cheful
Tovarăşe Flutur , faci astea ... CĂ
LIBERTATEA nu-ţi acoperă ghergheful ?

copulaţia populaţiei cu prezervativ portocaliu
produce o beţie iresponsabilă .. de putere
silogisme , aserţiuni , TOATE ( ştiu )
sunt TOATE pentru cioclii,sunt TOATE la vedere
7.1  RE: * trimis de
(14 mar 2012, 14:26:57
AVE, Abecedare, noi care vom muri te salutăm!
(răspunsul consacrat la salutul gladiatorilor este:
„N-AVEm țigări, că de treaba asta se ocupă cine trebe!”dont tell anyone )
7.2  RE: * trimis de
(14 mar 2012, 15:06:36
prietene , moartea e ,defapt, un alt începutbig grin ∞ fiindcă " Standul infinitul in continuitate " ∞
7.3  RE: * trimis de
(14 mar 2012, 16:25:09
Oooo!dont tell anyone Sho!winking
8.   Ba nene HERROBERSTURMFUHRER abcdar le zice adinc ! trimis de
(16 mar 2012, 18:27:10
abcdar-ule daca mai faci inca un asemenea efort de gandire iti pocneste capul mama ca un bostan sub roata tractorului...ai grija..menajeaza-te si nu te pune cu neculai . Banuiesc ca pentru recipisa scrisa domnul avram a luat bani... banoasa meserie si-a ales sa produci nimic si sa fii platit ... asa inteleg eu ceea ce vrea sa ne transmita. Mai ca imi vine sa scriu ceva despre plagiatura daca analizez atent mesajele citite de pe pancardele manifestantilor si intoarse la sensinghesuite in perechi de ghilimele si bagate la plata ca la telegrame cu 5 lei cuvantul. Are domnu asta ceva cu militienii , nu sunt jurnalist dar pe tema asta sigur as fi facut ceva mai bun chiar colorandu-ma cu perspectiva politica la atitudinea obsteasca fata de autoritatile de la putere. Era o vreme cand ma impresiona legatura ta cu BBC dar m-am inselat , daca mai scrii in aceeasi linie inseamna ca talent nema...
Cat despre monitorizarea comentariilor de catre monitorul , nu sunt de acord cum de altfel nu sunt de acord cu glumele si expresile soioase de santier si stana pentru ca nu-mi transmit nimic.
8.1  RE: Ba nene HERROBERSTURMFUHRER abcdar le zice adinc ! trimis de
(17 mar 2012, 10:19:50
Roger, mămucă!
8.2  RE: Ba nene HERROBERSTURMFUHRER abcdar le zice adinc ! trimis de
(17 mar 2012, 13:31:15
nene HERROBERSTURMFUHRER iti propun o "tema de cercetare" : iti propun tie altora interesati care scriu cu continut , sa ne adunam pe un Blog .. te bagi ? ,
sa le turtim fesul alora care o dau de-a droanga platita prin presa .. ce zici ???

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
8.3  RE: Ba nene HERROBERSTURMFUHRER abcdar le zice adinc ! trimis de
(17 mar 2012, 14:24:54
Nu spui ba.
Linkul?
(mai așa la sicret cu semn de B sau W)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei