Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti, cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi

Marţi, 6 Martie 2012 (14:07:24)

Poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi, întrucât Florina Vlădan a făcut plângere împotriva soţului său, precizând că acesta deţine armă de foc, însă nu s-a urgentat soluţionarea reclamaţiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În 1 martie, Florina Vlădan l-a reclamat pe soţul său la Secţia 14 Poliţie, pentru comportament agresiv.

Anterior, Gheorghe Vlădan a fost reclamat de câteva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un bărbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atentă a cazului.

Prim-adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob, a susţinut că agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a fost reclamat la Poliţie de un vecin pentru probleme de convieţuire în imobil şi de soţia sa, Florina, care a depus plângere în 1 martie 2012, pentru comportament agresiv.

Potrivit procurorului Marius Iacob, în 2011 au fost formulate trei plângeri împotriva poliţistului din partea unui vecin, în legătură cu convieţuirea în clădire, o altă plângere a fost făcută în 1 martie de soţia agentului pentru comportament agresiv.

Autorul atacului armat de luni de la coaforul din zona complexului Perla din Capitală, agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, a fost acuzat în 2005, de ameninţare, insultă şi loviri sau alte violenţe, instanţele de judecată dispunând achitarea aceastuia la fond şi recurs.

Gheorghe Vlădan se afla în proces de divorţ cu soţia sa, Florina, primul termen de judecată fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.

În cursul zilei de luni, bărbatul a venit de mai multe ori la coafor, soţia sa cerându-i s-o lase în pace, potrivit angajatelor unităţii.

La ora 17.30, bărbatul a intrat în coafor şi a împuşcat-o pe casiera unităţii, apoi pe soţia sa, după care a tras în restul oamenilor ce se aflau acolo. Două dintre persoane au murit, iar alte şase se află în spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti, cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti, cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei