Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Decizie

Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, a fost demis din această funcţie. Decizia a fost luată de ministrul Educaţiei, Cătălin Ovidiu Baba, care a semnat în cursul zilei de ieri ordinul de demitere a lui Petru Carcalete de la conducerea învăţământului sucevean. De precizat că demiterea lui Carcalete din funcţia de inspector şef al IŞJ Suceava a avut loc la câteva ore după ce acesta a anunţat că s-a înscris în PNL. În jurul orei 16:00, la Prefectura Suceava a ajuns ordinul cu numărul 3.433, semnat de Catălin Ovidiu Baba, în care se precizează că începând de luni, încetează detaşarea lui Petru Carcalete în funcţia de inspector şcolar general al IŞJ Suceava. În ordin se mai spune că Petru Carcalete va reveni la catedra pe care o are rezervată. Fost membru al PD-L, Petru Carcalete a ocupat funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava începând din anul 2005.

Contactat telefonic, Petru Carcalete a spus că nu a primit decizia de demitere din funcţie. „Poate a venit pe fax după terminarea orelor de program de la Inspectoratul Şcolar”, a precizat Carcalete. Întrebat dacă se aştepta la o astfel de decizie, Petru Carcalete a declarat că „mă aştept la orice”. El a mai spus că o astfel de decizie nu l-ar lua prin surprindere şi că în situaţia demiterii se va întoarce la catedră fără nici un fel de probleme.

Tot în cursul zilei de ieri, liderul liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a anunţat că Petru Carcalete şi-a depus adeziunea la PNL, renunţând astfel la statutul de membru al PD-L. Băişanu a spus că Petru Carcalete va fi candidatul liberalilor pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

„Candidatura domnului Carcalete va fi susţinută atât de PNL, cât şi de USL. La Rădăuţi nu mai este cazul să facem sondaje, pentru că dumnealui are cele mai mari şanse de câştig”, a precizat Băişanu. El a adăugat că înscrierea lui Petru Carcalete în PNL reprezintă un câştig din punct de vedere politic, dar în acelaşi timp „şi o gravă pierdere pentru PD-L”. „Venirea lui Petru Carcalete în PNL este un câştig pentru USL. Avem convingerea că domnul Carcatele va fi un combatant puternic, care va câştiga alegerile locale în Rădăuţi. Asta în condiţiile în care actualul primar din Rădăuţi nu mai are sprijinul organizaţiei PD-L din acest municipiu, care l-a făcut primar în anul 2008”, a spus liderul PNL Suceava.

Alexandru Băişanu a mai declarat că Petru carcalete va fi sprijinit în alegerile locale din luna iunie atât de PNL, PSD şi PC, dar şi de către membrii organizaţiei PD-L din Rădăuţi.

 

Carcalete: „M-am înscris în PNL pentru că vreau să ofer altceva rădăuţenilor”

În ceea ce-l priveşte pe Petru Carcalete, acesta a confirmat în cursul zilei de ieri că s-a înscris în PNL şi că va candida din partea acestui partid pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Carcalete a precizat că alături de el, în PNL se vor înscrie toţi consilierii locali ai PD-L. Întrebat de ce s-a hotărât să candideze din partea PNL la primăria acestui municipiu, Petru Carcalete a declarat că „am făcut acest gest pentru că încerc să ofer altceva rădăuţenilor. Vreau să le ofer un proiect de viitor municipiului Rădăuţi”.

Înainte de a se înscrie în PNL, Petru Carcalete deţinea funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale din Rădăuţi a PD-L şi vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L.

Reamintim că şeful IŞJ Suceava a anunţat încă de săptămâna trecută că intenţionează să candideze din partea liberalilor pentru primăria din Rădăuţi, precizând că nu intenţionează să demisioneze din PD-L, ci aşteaptă să fie exclus din acest partid.

Petru Carcalete a mai fost membru al PNL în perioada 1996 – 2008, după care s-a înscris în PD-L. În anul 2008, Petru Carcalete a candidat din partea PD-L pentru un post de senator în Colegiul Rădăuţi. În momentul de faţă, pe lângă funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Petru Carcalete este consilier judeţean din partea PD-L, preşedintele Comisiei pentru învăţământ în deliberativul judeţean şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava. De subliniat faptul că potrivit prevederilor, odată cu înscrierea în PNL, Petru Carcalete îşi va pierde şi funcţia de consilier judeţean.

 

Conducerea PD-L Suceava a decis să desfiinţeze organizaţia din Rădăuţi

Tot în cursul zilei de ieri, Biroul Permanent Judeţean al PD-L Suceava a decis să desfiinţeze organizaţia acestui partid din municipiul Rădăuţi. Aşa cum am mai precizat, organizaţia PD-L Rădăuţi era condusă de către Petru Carcalete, acesta subliniind faptul că atât consilierii locali aleşi pe listele PD-L, cât şi alţi membri de partid ar fi urmat să se înscrie în PNL. Orest Onofrei a spus că după desfiinţarea Organizaţiei PD-L din Rădăuţi, noul preşedinte interimar al acestei filiale este primarul municipiului, Aurel Olărean. Acesta va avea ca atribuţii reorganizarea filialei PD-L Rădăuţi şi pregătirea alegerilor interne. „Am înţeles că unii dintre colegii noştri vor să plece. Din acest motiv vrem să le dăm posibilitatea să plece din calitatea lor normală şi nu din cea de membru de partid”, a spus Onofrei.

 

Onofrei: „Din punct de vedere personal, domnul Carcalete e o foarte mare dezamăgire”

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a declarat, după anunţul făcut de Petru Carcalete, că decizia luată de acesta nu a fost una corectă. „Nu vreau să comentez candidaturile adversarilor politici. Dar din punct de vedere personal, domnul Carcalete este o foarte mare dezamăgire. El este prietenul meu şi nu neapărat din punct de vedere politic. De 20 de ani am trecut împreună peste toate bătăliile politice, fie în acelaşi partid, fie în aceeaşi alianţă. Din acest motiv, gestul lui este mai mult o lovitură personală decât una politică”, a spus Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 11:03:12
Într-o miercuri spre joi
Erai pedel pan' la cer și trei stații ’napoi
Doua nopți mai apoi
Te-ai sucit spre ciolan, golănaș mârlănoi!

Cu tupeu nesimțit,
De borfaș mincinos, mercenar împuțit,
Un răspuns bâlbâit,
Adio pedel! Tu de acum te-ai îngălbenit.

Pleacă! La vară o să-ți treacă
Votează-te tu și cu nevastă-ta,
Lasă-ne și du’ de-ți cată,
Fericirea ta, la naiba!
Pleacă!

1.1  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 11:27:10
super tare comentariul, felicitari, ai talent!
1.2  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 11:35:20
Câștigi, păgubești, carcalete te numești!
Nu-i așa că derbedeul din poza de mai sus seamănă cu Marin Moraru în „Tache, Ianke și Cadîr”?
1.3  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 11:46:16
Iti urmaresc comentariile de mai mult timp si cu interes. Dar acum ce faci GEMMA, vrei sa-i iei painea de la gura lui ABCDAR?
Pe de alta parte, nici PNL-istii nu sunt mai breji daca i-au acceptat adeziunea; pe de o parte condamna migratia politica, pe da alta parte oricine este binevenit.
Pacat!
1.4  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 12:07:17
"Noaptea, bufnitele nu sunt ceea ce par a fi" este o replica din Fu Twin Peaks.
Iar ziua pe forumuri nu toate pietrele rare sunt și prețioase!hee hee
(becedarul nu știu unde-i! Cred că l-a cetluit Încruntatus și cu burtoșii ceia de jandarmi portocalii!)
1.5  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 12:14:40
Cand corabia se scufunda, sobolanii o parasesc prima data.... Nici nu ma asteptam sa fie altfel.... un "carcalete"....:))))
Pacat de PNL....
1.6  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 12:20:42
ar trebui sa-si ia si echipa de mafioti de la ISJ
1.7  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 12:32:44
Vai, vai, vai ci durere..
Ioti-te, bre, vaporu' cum chere
Şi marinarii cum moari
Moari şi dă din chişioari...
1.8  RE: ’Vank-ur de derbedei! trimis de
( 6 mar 2012, 13:25:34
DA' PE CAND SI PLECAREA LUI FLUTUR DIN PDL SI TRECEREA LA PNL SAU ORICE ALT PARTID JENANT?
2.   Halal PDL! trimis de
( 6 mar 2012, 11:14:58
Flutur, ti-a ras in fata si te-a scuipat acest individ. Sau poate l-ai infiltrat in PNL ca spion? Oricum, prin gestul lui a demonstrat preac.urvia ce-l caracterizeaza. PDL isi asuma astfel faptul ca e plin de indivizi de genul Carcalete, care te vand pentru un pumn de arginti. Desi PDL stia caracterul pseudo omului, l-a tinut in functie, fara nici cea mai mica intentie de a curata si in jurul mamelonului malign, lasand cancerul sa evolueze.
PDL, degeaba l-a demis pe Carcalete, sistemul functioneaza atata timp cat indivizi ca Monacu, Hacman, madam sacosa, etc, sunt in functii. Acolo trebuia o bomba nucleara.
Despre Baisanu. Gestul lui decredibilizeaza odata in plus PNL Suceava. Pe scurt. Un porc.
2.1  RE: Halal PDL! trimis de
( 6 mar 2012, 11:16:55
Pt Coman. Musiu, ai uitat de calitatea de membru PCR a tov-ului?
3.   .... trimis de
( 6 mar 2012, 11:28:21
Carcalete uita de la ce mana a mancat. Uita cine l-a lansat si cine la sustinut politic pe toate planurile. Datorita PDL a ocupat functii importante. Sa fugi de la mana care te-a hranit, inseamna tradare!
4.   Succes trimis de
( 6 mar 2012, 11:31:29
Bravo Carcalete in sfarsit un candidat care va da cu Olarean de pamant si ii va arata unde ii este locul.Sa nu uitam ca Carcalete a renuntat la toate functiile mai sus amintite doar pentru a candida la primaria Radauti si nu din alte motive...
4.1  RE: Succes trimis de
( 6 mar 2012, 11:40:12
Din doua una: ori este bolnav cu capul ori nu ai minte. A renuntat? Vrea CIOLAN! Indiferent ca o sa fie vorba de primarie sau de sefia ISJ daca o sa castige USL. CIOLAN SA FIE!!!
5.   !! trimis de
( 6 mar 2012, 11:33:39
Carcalete? bine ca au dat un carcalete afara...trebuia de mult asta..Bine au facut !!
6.   .... trimis de
( 6 mar 2012, 11:33:40
Ce-as rade sa fie un joc in care sa cada prost PNL-ul. Sa devina primar Carcalete si sa vie inapoi in PDL, hahahah !
6.1  RE: .... trimis de
( 6 mar 2012, 11:38:15
Pe taran nu-l duce mintea. Iar daca Flutur ii flutura kakaturile facute la ISJ in madatul lui, o vinde si pe maica-sa si pe nevasta si pe oricine. Deci e foarte posibil. Ideea insa e ca miscarea a fost facuta mana in mana cu PNL.
7.   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimis de
( 6 mar 2012, 11:35:25
Tot Olarean iese primar. Carcalete nu are nicio notorietatea. E ca buruiana in grau !
8.   !!!! trimis de
( 6 mar 2012, 11:42:35
Carcalete cu ce promisiuni o sa vina pentru a ajunge primar? Va face din Radauti metro ☭ ?
Olarean a facut treaba, orasul arata bine fata de acuma cativa ani. Olarean este actual si viitor primar.
9.   The re is bright! trimis de
( 6 mar 2012, 11:43:19
Si asa a inceput migratia! Cu acest gest PNL-ul si-a pierdut multi simpatizanti! Sau poate ca au facut un blat cu PDL-ul si ne-om trezi ca si flutur se decoloreaza din portocaliu si redevine galben... Cine stie... Romania este o tara blestemata sa fie condusa doar de porci fara pic de rusine! Asta se intampla cu tarile care isi ucid conducatorii(Antonescu si Ceausescu)! Cu asa lideri e clar spre ce ne indreptam! Daca aceste gasti de mafioti, securisti si turnatori numite pompos partide politice nu dispar din viata politica, sa faca loc unor oameni capabili si care isi iubesc tara cu adevarat, in maxim 50 de ani Romaia va disparea ca stat unitar si autonom de pe harta lumii! Cand ajungi tu Stat Roman sa fii condus de FMI si bozgorime, zilele iti sunt numarate! Pacat! Imi iubesc tara, si, pe oriunde as fi fost plecat, tot timpul m-am intors cu drag in locul pe care il numeam ACASA... Dar cand vad ca toate gunoaiele au functii de conducere si distrug cea a mai ramas din Romania ma gandesc cu strangere de inima la viitor. Daca PNL-ul l-a reprimit pe jegul asta de carcalici in partit atunci sa le cant prohodul! Si gunoierul ala de baisanu ce isi da aere de intelectual ar trebui demis de la conducerea PNL Suceava si inlocuit cu un om adevarat! Rusine! Ce vorbesc eu aici, voi nu aveti rusine, gunoaielor! Atunci... multa muye!!!
9.1  RE: The re is bright! trimis de
( 6 mar 2012, 11:45:23
" ☭ re"
10.   Habarnisti trimis de
( 6 mar 2012, 11:46:24
Majoritatea de pe forumul asta sunteti niste habarnisti. Voi vedeti luptele astea politice dinainte de campanie ca pe adevarate razboaie, nu? Sunteti fani inraiti a unui partid sau al altuia. Voi sunteti cei care se agita si se consuma iar sefii de organizatii sunt asa de multumiti cand vad ca au asa multi prosti ca voi. Voi chiar credeti ca un om care a fost presedinte PNL Radauti nu mai stiu cati ani pana a trecut la PLD nu a mai tinut legatura cu vechii tovarasi din PNL, sau daca pleaca din PDL nu ramane in relatii bune cu destui membrii pe functii frumusele? A-ti vazut voi vre-un membru important al oricarui partid, ma refer la nivel judetean ca sus e clara treaba, sa plece din acel partid si sa ajunga la sapa de lemn? Practic ce se intampla inainte de aceste alegeri locale este ca sa spun asa o rotatie a unor membrii de partid si a unor candidati. O sa vedeti dupa alegeri ce putine s-au schimbat, daca o sa se schimbe ceva. Oricum, voi fiti ultrasi politici in continuare ca asa le place sefilor de filiale si organizatii. Da-ti tare din gura ca de fapt voi faceti campania, ei iau malaiul. Spor la trancanit naivilor!!!
10.1  RE: Habarnisti trimis de
( 6 mar 2012, 11:51:53
Daca ai stii sa scriu corect ati, poate as fi citit in continuare articolul tau. Era mai bine daca taceai.
10.2  RE: Habarnisti trimis de
( 6 mar 2012, 14:14:19
"daca ai STII"??? tu vrei sa zici ca stii romaneste?
11.   HA HA SA INTRE LA PURICAT DIRECTORII NUMITI DE EL trimis de
( 6 mar 2012, 11:54:09
Sa se faca o ancheta la unii directori de la sate ,sa vedem cum au obtinut postul fara studii la zi, fara mastere si vai steaua lor..ulciorul nu merge de multe ori singur la apa...
12.   .... trimis de
( 6 mar 2012, 11:54:19
Carcalete a vazut ca nu are sustinere politica si a crezut ca-i mai bine sa fugi de cine te-o "hranit". Candva, Carcalete o sa-si dea cu pumnul in bilute pentru alegerea asta.
13.   Pt popovici 112 trimis de
( 6 mar 2012, 11:54:46
corecteaza u greselile ca si asa n-ai ce face.
14.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2012, 11:57:57
cine l-o hranit ma pe Carcalete? Datorita cui o ajuns margineanul primar ma, la diferenta de 21 de voturi? PDL-ul l-a parasit pe Carcalete cu el PDL-ul. Prima lui optiune a fos sa candideze din partea portocaliilor si asta au vrut si cei din organizatie, oamenii cu care colaboreaza, doar ca nu a vrut Flutur. Ei acum Carcalete demonstreaza ca nu-i totul cum vrea Flutur.
15.   ..... trimis de
( 6 mar 2012, 11:59:27
Carcalete e dus cu zaharelul de PNL. E ca un copilas care cred tot i se spune. Carcaleteeeee, cand o sa te trezesti, o sa vezi cat de sus o cazilaughing
16.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2012, 12:10:10
asta este consecinta faptului ca Flutur in loc sa-i sustina pe oamenii cu care a colaborat si a avut realizari in PNL , oameni pe care el i-a convins sa mearga alaturi de el in PLD, ii sustine pe cei proveniti din PD, cum ar fi si margineanul de la Radauti, care nu stiu cati dintre voi stiu, a fost coleg la scoala de marina cu cine credeti? ....exact cu Base.
17.   Carcalete...lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...! trimis de
( 6 mar 2012, 12:44:00
Se pare ca d-nul carcalete nu se mai multumeste ...numai cu locul doi.... Asa ca...va ramane si fara acesta...! la radauti...nu face nici o...branza...ptr ca neimplicarea IGO( psd+Tatar)...duce la dezastru. Scoala...s-a inchis ptr el...
asa ca....poate reveni la catedra...ca poate acolo....va avea...de astazi in colo...subordonati! javra PNL-ista, chiar de te-au vopsit fortat ...portocaliu, tot galben+ rosu (...in anumite zone ale corpului)...ai ramas... PD+L, multumesti ...si va tine un minut de reculegere...in amintirea...politica a susnumitului...
Ponta...cu tine, Amin!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.   Interesanta miscare trimis de
( 6 mar 2012, 13:15:41
Pentru a putea sa-mi exprim un punct de vedere, astept reactia celor din PSD. Miscarea este interesanta, ramane de vazut reactia radautenilor, care, din cate am auzit, nu este tocmai favorabila lui Carcalete datorita instabilitatii sale politice. Astept reactia lui Tatar. Vedeti ca pot comenta si civilizat?
19.   Pt STAN_PATITU 50 trimis de
( 6 mar 2012, 13:55:32
In sfarsit un comentariu moderat. Din punctul meu de vedere cartile erau de mult facute iar Tatar stie asta. PSD Radauti incearca sa obtina cat mai mult prin negociere, poate chiar functia de viceprimar. Ramane de vazut. Dupa parerea mea Carcalete chiar nu este cine stie ce traseist politic, avand in vedere ca din 1996 si pana in prezent a fost doar in 2 partide si foarte mult timp, pana in 2004 a fos in opzitie, iar apoi din 2006 pana in 2008 la fel. Mai interesan este de vazut cu ce persoane vine Carcalete in PNL, pentru ca majoritatea membrilor fostei organizatii PDL de Radauti il sustineau si cred ca o sa-l sustina in continuare. Practic la Radauti noua organizatie PDL va fi in linii mari vechea organizatie PD, care nici cand era PD-ul pe val nu se bucura de prea multa simpatie in Radauti. Vom vedea cum vor decurge lucrurile, dar din punctul meu de vedere USL-ul a castigat deja Radautiul.
20.   Eliad trimis de
( 6 mar 2012, 14:19:53
cred ca e o miscate inteleapta, undeva intre calul troian si iuda dar cert este ca : OLY ESTI PRAF PULBERE VAZDUH si du-te cu tot neamul tau de marginean incompetent si oligofren.
21.   De ce oare atata patima si rautate !!!!! trimis de
( 6 mar 2012, 15:18:29
Am citit comentariile scrise si raman cu un gust amar , de etichetarile primite de cei care intentioneaza sa candideze la functia de primar .Parerea mea este ca cel mai tare poti pedepsi pe un candidat cu stampila in cabina de vot. Avand in vedere ca ceia ce scri intr-un fel te caracterizeaza ,eu unul ma feresc sa dau etichete concetatenilor mei , fie ca sunt de la un partid sau altul . Ar fi de preferat ca sa castige acel candidat care a facut ceva pentru comunitate , nu neaparat din functia de primar , ci ca om al acestui oras . Ar fi si timpul ca sa mai lasam balacareala si jignirea si sa ne axam pe lucruri concrete , aici ma refer la cum arata Radautiul acum cativa ani si cum arata acum . Nu pot sa trec cu vederea nici atmosfera care a fost in sedinte de consiliul local , si de aceia trebuie ca cetateni acestui oras sa se orienteze bine ca sa evite pe viitor asemenea situatii .Dupa cum vedeti nu am favoriti si nici respinsi , ma ghidez doar dupa fapte nu dupa vorbe .
22.   Intre 2 rele ... trimis de
( 6 mar 2012, 18:01:52
Mai bine il votez pe tacanitul de Olarean primar decat pe mafiotul asta de Carcalete! Cand ma gandesc ca la primaria Radautiului si-a anuntat candidatura si tovarasul Tatar, ma intreb daca in Radauti sunt numai stupid people care candideaza la functia de primar.
23.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2012, 19:06:32
Fara discutii ca Carcalete o sa treaca cu toata organizatia PDL la PNL , in jurul lui Olarean sunt doar oameni fara caracter ,asemenea lui, si ei vor fi noii membri ai organizatie PDL Radauti.Olarean cand a castigat primaria a castigato datorita eforturilor actualei organizatii el venind din PD doar cu 3,4 oameni.
24.   Pa nenea C. trimis de
( 9 mar 2012, 16:45:47
Să se verifice modul de numire a directorilor din școli, mai bine zis a directoarelor, în special în ultimul an școlar, 2011-2012. Sunt cazuri concrete în care foste tractoriste (la bază au liceul agricol, cu practica făcută pe tractoare și la vaci) au dat șpăguța și au intrat pe funcții , dar ele habar n-au să deschidă un calculator sau să citească e-mail-urile primite pe adresa școlii. Felicitări domnule Carcalete! Ați încurajat mediocritatea și impostura de câte ori ați avut ocazia. Ați călcat pe cadavre, dar există un Dumnezeu care le vede pe toate. cu ce pahar dai, cu acela vei primi. Și s-a cam umplut

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei