Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” va fi separat de şcoală în totalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană vrea să facă ordine în căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” (fostul Industrial II), în care, de ani de zile au fost cazate persoane cu probleme sociale, alături de elevi.

Tocmai de aceea, odată cu preluarea acestui cămin în administrare, în ultima şedinţă de Consiliu Local, municipalitatea suceveană intenţionează să facă şi o serie de schimbări, pentru protejarea elevilor de acolo, dar şi a instituţiei de învăţământ.

“Odată cu preluarea căminului social de la Colegiul Tehnic <Petru Muşat> în administrarea directă a Primăriei Suceava, facem şi o inventariere a cetăţenilor care trăiesc în acel cămin, a celor care au contracte şi care au sume restante la chirie şi întreţinere”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Mai mult, clădirea căminului social va fi delimitată de clădirile instituţiei de învăţământ, astfel încât chiriaşii căminului social să nu mai poată pătrunde în curtea Colegiul Tehnic „Petru Muşat”.

O altă măsură luată de municipalitate are ca scop separarea căminului social de restul clădirilor şi în privinţa reţelelor de utilităţi.

“Săptămâna aceasta vor fi făcute lucrări de contorizare separată a reţelelor de utilităţi, să nu mai fie la comun cu cele ale liceului şi să avem o evidenţă clară a consumurilor acestui cămin”, a explicat şeful municipalităţii sucevene.

Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” a intrat de multe ori în vizorul autorităţilor locale atât ca urmare a scandalurilor provocate de chiriaşii de acolo, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi din cauza mizeriei făcute de chiriaşii certaţi cu bunul-simţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” va fi separat de şcoală în totalitate.
 Vizualizări articol: 2921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căminul social de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” va fi separat de şcoală în totalitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei