Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Premii

Sucevenii au ales cele mai de succes femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai de succes femei din judeţul Suceava au fost premiate la sfârşitul săptămânii trecute la City Gallery din Shopping City Suceava, acolo unde a avut loc evenimentul „Femei de succes! Performanţă la superlativ”. Evenimentul a fost organizat de Fundaţia „Şanse Egale Valoare Autoritate” (SEVA) în parteneriat cu Monitorul de Suceava, Shopping City Suceava, Intermedia TV şi Librăriile Alexandria.

La decernarea premiilor de excelenţă au fost prezente circa 200 de femei din judeţul Suceava, precum şi primarul Ion Lungu, care le-a oferit acestora câte o floare, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie.

Subprefectul Angela Zarojanu a ţinut să precizeze că acest eveniment a ajuns la a 15-a ediţie, iar prin gala din acest an „s-a dorit să se arate solidaritatea între generaţii, între doamnele care au confirmat de-a lungul timpului în activităţile pe care le desfăşoară, şi tinerele doamne şi domnişoare care sunt la început de drum”.

De precizat că doamnele şi domnişoarele premiate în cadrul evenimentului „Femei de succes! Performanţă la superlativ” au fost votate în cadrul unui sondaj de opinie realizat pe site-ul cotidianului Monitorul de Suceava.

 

La sondaj au participat aproape 300 de suceveni

Cele aproape 300 de persoane care au participat la acest sondaj au trimis nominalizări pe 16 domenii de activitate. Angela Zarojanu a subliniat că toate femeile care au fost nominalizate în urma acestui sondaj au primit diplome de excelenţă, iar una dintre acestea a primit premiul cel mare.

Astfel, la categoria jurnalism marele premiu a fost obţinut de Cătălina Solovăstru (la această categorie au fost nominalizate şi Oana Alphonso, Cristina Rusu şi Geanina Petrariu de la cotidianul Monitorul de Suceava), la administraţie – Angela Zarojanu, medicină – Carmen Danilevici, artă – Lucia Puşcaşu, cultură – Carmen Veronica Steiciuc, educaţie – Elena Brînduşa Steiciuc, cercetare – prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean, ştiinţe juridice – Brînduşa Ciutac, afaceri – Liliana Agheorghicesei, turism – Raluca Bărbuţă, protecţia mediului – Anca Ionce, societate civilă – Mihaela Grosu, voluntariat – Nicoleta Robciuc, sport – Ştefana Bălineanu, estetică – Magdalena Beudean şi Carmen Ciobanu şi politică – deputatul Sanda-Maria Ardeleanu.

De asemenea, diplome de excelenţă pentru întreaga activitate au primit şi interpreta de muzică populară Margareta Clipa, ziarista Doina Cernica, directoarea Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceava, Daniela Dungeanu, precum şi medicul Zoe Irimie şi Brânduşa Dăscălescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au ales cele mai de succes femei.
 Vizualizări articol: 1870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.84/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 19 voturi
Sucevenii au ales cele mai de succes femei2.8519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ilustrele anonime trimis de
( 6 mar 2012, 13:34:58
In afara de D-na Zarojanu de care am auzit ca fiind o mare traseista politic, celelalte nume nu-mi spun nimic. Pacat de d-na director de la C.N. petru Rares ca s-a amestecat cu pleavusca PDL-ista.
1.1  RE: Ilustrele anonime trimis de
( 6 mar 2012, 14:47:28
Bre ilinca, bre !!! tu in ce plevusca te-ai amestecat de te-au invatat sa scrii Petru Rares cu "p" si nu cu "P" ??? Cred ca victor soC@CIu care a venit cu ideea "geniala" in Parlamentul Romaniei sa dubleze filmele ti-a fost mentor .=))=))=))=))
1.2  RE: Ilustrele anonime trimis de
( 6 mar 2012, 17:16:31
Cu riscul de a calca pe urma ta, YOYO1, iti spun ca ai lasat un comentariu de c@c@t, cu totul off-topic pentru ceea ce a fost cu siguranta o greseala neintentionata. Dar asta ne este neamul, sa scoatem si cel mai mic fir de praf din ochiul vecinului. Sanatate!
1.3  RE: Ilustrele anonime trimis de
( 6 mar 2012, 20:01:09
awesome, daca nu stii despre ce e vorba, te rog nu te baga. Am scris cu ceva zile in urma care e parerea mea despre "marile" partide politice din Romania. Daca agramata de ingrid si-a permis s-o faca pe d-na Zarujanu (care a fost aleasa de suceveni-asta inseamna ca parerea unora e un mare c@c@t pentru ea) traseista politic si si-a permis sa-i numeasca pe PDL-isti plevusca, inseamna ca ea e doar o rosioara stricata sau o vanzatoare galbena. Multumesc anticipat pentru intelegere.winking
2.   Danilevici la medicina ? trimis de
( 6 mar 2012, 13:40:54
Ar fi tb premiata pt cea mai prolifica dr. Tare rau am ajuns daca ea care da niste retete de te doare capul la propriu a ajuns dr anului.
3.   Sigur trimis de
( 6 mar 2012, 13:46:12
n-am auzit de nici o femeie de aceasta de succes. iar cu margareta clipa care nici ea nu e de succes, treba e ca SEVA voia sa aiba si pe cineva de care a auzit lumea. mai bine o premiau pe nadia comanici. oricum nu venea, dar macar asa.....
4.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2012, 14:34:24
Stefana Balineanu este campioana mondiala, europeana si multipla campioana nationala de arte martiale, stilul Qwan Ki Do

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei