Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Procurorii îi percheziţionează locuinţa lui Gheorghe Vlădan, poliţistul fiind prezent

Marţi, 6 Martie 2012 (14:01:38)

Procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) şi criminaliştii îi percheziţionează locuinţa agentului Gheorghe Vlădan, poliţistul fiind adus la investigaţiile din apartament, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

În baza unei autorizaţiei emise de judecător, este în curs de derulare o percheziţie domiciliară, la domiciliul comun al soţilor Florina şi Gheorghe Vlădan.

Luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan - şofer la Policlinica MAI - a intrat înarmat în coaforul unde lucra soţia sa. El a împuşcat-o mortal şe aceasta şi pe casiera unităţii, rănind apoi alte şase persoane.

Motivul asasinatului fiind gelozia.

PICCJ precizează că în urma identificării victimelor s-a stabilit că agentul Gheorghe Vlădean a tras un glonţ în soţie, care i-a lezat inima şi un plămân, în timp ce casiera a fost împuşcată de trei ori, fiindu-i lezat unul dintre plămâni.

În continuarea cercetărilor în cauza privind incidentul petrecut, luni, într-un coafor din Bucureşti, când Gheorghe Vlădan a tras mai multe focuri de armă, context în care au decedat două persoane, iar alte şase au fost rănite, victimele au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici. Întrucât una dintre victime nu avea acte de identitate asupra ei, identificarea a fost făcută, în cursul zilei de marţi, de către aparţinătorii acesteia la sediul Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici, unde au fost efectuate necropsiile.

În urma efectuării necropsiei celor două cadavre de sex feminin (blonde amândouă - n .r.) a rezultat faptul că asupra soţiei a fost tras un singur foc, producându-i leziuni în zona toracică, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate în persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de armă.

Florina Vlădan avea 47 de ani, în timp ce casiera avea 41 de ani, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Concluziile provizorii ale autopsiilor relevă faptul că cele două victime au decedat ca urmare a plăgilor produse prin împuşcare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii îi percheziţionează locuinţa lui Gheorghe Vlădan, poliţistul fiind prezent.
 Vizualizări articol: 599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procurorii îi percheziţionează locuinţa lui Gheorghe Vlădan, poliţistul fiind prezent0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei