Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Una dintre cele trei victime internate la Spitalul Floreasca a fost operată

Marţi, 6 Martie 2012 (14:18:38)

Una dintre cele trei victime internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca în clinica de terapie intensivă a fost operată, starea este bună, medicii fiind încă rezervaţi în privinţa evoluţiei stării răniţilor care au plăgi importante, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii, dr Bogdan Opriţa.

Medicii au operat-o pe femeia care a fost rănită în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase (aortă, venă, nerv). După ce au extras glonţul, pacienta a fost readusă în secţia de terapie intensivă, a mai spus medicul Bogdan Opriţa.

În Spitalul Floreasca au mai fost aduşi doi răniţi, un bărbat şi încă o femeie. Ei sunt stabili din punct de vedere hemodinamic.

Este vorba despre un bărbat (aproximativ 50 de ani). În acest caz, glonţul a avut o traiectorie stranie. A intrat prin partea dreaptă foarte apoape de ficat, dar fără să lezeze acest organ. Bărbatul ar putea fi operat zilele următoare, a spus coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

La cea de a treia victimă, tot o femeie, glonţul a intrat în abdomen şi a ricoşat de coaste după care a intrat prin partea inferioară a sânului şi a ieşit prin partea superioară a acestuia. Femeia are şi o contuzie pulmonară.

Alţi trei răniţi au fost internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias.

Doi dintre pacientii aduşi luni seara la Elias au fost operaţi în cursul nopţii, pacienta de 32 de ani, împuşcată în coapsă, şi pacientul împuşcat în genunchi, informează unitatea medicală.

Luni, în intervalul 18.15 şi 18.25 la Spitalul Elias au fost aduse trei victime ale agresiunii din coaforul din zona complexului Perla.

Este vorba despre o femeie de 32 de ani care a fost împuşcată în coapsa dreaptă, fără retenţie de glonţ. Ea a fost operată. A doua victimă, un bărbat în vârstă de 56 de ani, are o plagă împuşcată în genunchiul stâng. În aces caz, glonţul a rămas în picior. .

A treia victimă este o femeie, în vârstă de 40 de ani, cu plagi împuşcate la ambele gambe, fără retenţie de glonţ, cu fractură de tibie, care a fost imobilizată în aparat gipsat.

Toţi pacienţii sunt stabili şi, în urma evaluărilor făcute, nu sunt identificate leziuni care le-ar putea pune viaţa în pericol.

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, de un agent de poliţie, Gheorghe Vlădan, a cărei soţie lucra la un coafor din zona complexului Perla, în centrul Capitalei.

Soţia lui Vlădan, Florina, şi casiera unităţii au fost ucise.

Agentul a fost reţinut, sub acuzaţiile de omor calificat şi deosebit de grav, tentativă de omor calificat şi deosebit de grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Una dintre cele trei victime internate la Spitalul Floreasca a fost operată.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Una dintre cele trei victime internate la Spitalul Floreasca a fost operată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei