Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 mai 2011 - Anul XVI, nr. 115 (4713)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concurs 160 de locuri pentru admiterea din 2011

Miercuri, 18 Mai 2011 (17:12:03)

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că la sesiunea de admitere din 2011 candidaţii pentru studii în domeniul situaţiilor de urgenţă vor concura pentru 160 de locuri, dintre care 40 la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti.

Restul locurilor scoase la concurs în sesiunea din 2011 sunt la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti, judeţul Prahova, se arată într-un comunicat de presă al IGSU.

Astfel, sunt disponibile 104 locuri de subofiţeri bărbaţi, din care 100 de locuri pentru IGSU şi patru locuri pentru nevoile Poliţiei Române.

Totodată, la unitatea de învăţământ prahoveană mai sunt 16 locuri de maiştri militari auto bărbaţi, din care şapte locuri pentru IGSU, patru pentru Poliţie şi cinci pentru Jandarmeria Română.

În ceea ce priveşte cele 40 de locuri de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", ele sunt alocate tot pentru bărbaţi.

De asemenea, pentru concursul de admitere la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu şi la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării, pentru nevoile unităţilor subordonate IGSU vor fi scoase la concurs şapte locuri de ofiţeri.

Astfel, la Academia Forţelor Terestre sunt disponibile trei locuri, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, unul fiind la specialitatea finanţe-contabilitate şi două la specializarea intendenţă.

La Academia Tehnică Militară sunt scoase la concurs patru locuri, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, dintre care două locuri la specialitatea "blindate, automobile şi tractoare" şi două locuri la "calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională".

Durata studiilor la Facultatea de Pompieri şi la Academia Tehnică Militară este de patru ani, iar la Academia Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu, de trei ani. De asemenea, durata studiilor la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti este de doi ani.

Recrutarea candidaţilor se realizează la sediile inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă şi cel al municipiului Bucureşti.

Detalii privind perioadele de înscriere şi de desfăşurare a concursului de admitere, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi consultate pe site-ul IGSU www.igsu.ro, la domeniul "Carieră-Admiterea 2011" sau la departamentele de resurse umane din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă şi cel al municipiului Bucureşti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concurs 160 de locuri pentru admiterea din 2011.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă scoate la concurs 160 de locuri pentru admiterea din 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei